Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Mladi nogometni trener umro od koronavirusa, imao je tek 21 godinu

Francisco Garcia
Foto: facebook.com/AtlPortadaAlta
16.03.2020.
u 15:21

Garcia je nedavno doznao da boluje od leukemije, pa je teška infekcija za njega nažalost bila pogubna

Francisco Garcia, 21-godišnji nogometni trener španjolskog kluba Atletica Portrade iz Malage, umro je u nedjelju od posljedica zaraze koronavirusom, prenosi Marca.

Garcia je nedavno doznao da boluje od leukemije, pa je virus za njega nažalost bio poguban, ističe u nastavku list, pa dodaje da je mladić tako postao sedma žrtva koronavirusa u Andaluziji.

Predsjednik kluba Jose Bueno je dodao da je smrt nastupila u nedjelju navečer u bolničkom krevetu u Malagi, i to tek nedugo nakon što je mladić obitelji kazao da je dobro i da se nalazi u stabilnom stanju.

U klubu je proveo gotovo četiri godine, te ga je silno veselio rad s djecom, budućim nogometašima. - Volio ih je sve kao da su njegova.  Ispred njega je bio čitav život - dodao je Bueno, koji je u ime kluba izrazio sućut obitelji.

U Španjolskoj je do ovoga trenutka koronavirusom zaraženo gotovo osam tisuća ljudi, a nešto manje od 300 ih je dosad umrlo.

Ključne riječi

Komentara 5

ME
mehokodro
19:24 16.03.2020.

Ana Rukavina je umrla od prehlade. Mislim da i nitko ne umre od aidsa nego od drugih bolesti uzrokovano nedostatkom imuniteta. Ovo je senzacionalan i sramotan naslov.

Avatar NO_KOMENT
NO_KOMENT
18:34 16.03.2020.

Opet propaganda. Čovjek je umro od leukemije.

KO
komunikolog
18:07 16.03.2020.

Mučki provokatori! Nemojte lagati ovaj neplaćeni narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije