Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVA DO KROVA

Mladi Hrvat dobio senzacionalan ugovor, zaradit će 28 milijuna dolara!

Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
06.07.2019.
u 21:43

Od hrvatskih NBA igrača zasad je bez ugovora Dragan Bender no i on ima ponude od nekoliko NBA klubova pa je za očekivati uskoro i njegov potpis.

Nakon Mostarca Bojana Bogdanovića, Šibenčanina Darija Šarića i Dubrovčanina Marija Hezonje, gdje će i za koliko će sljedeće sezone igrati saznao je i Ivica Zubac (22, 216 cm). Nakon što su doveli Kawhija Leonarda i Paula Georgea, LA Clippersi odlučili su zadržati Čitlučanina Ivicu Zubca ponudivši mu 28 milijuna USD za četiri godine. 

Velik je to novac koji govori o tome kolikom velikom perspektivom doživljavaju mladog hrvatskog centra, a znači to i da će Zubac biti startni centar momčadi koja će jurišati na naslov NBA prvaka. Inače, nakon što su ga Lakersi razmijenili u susjedne Clipperse, Zubac je startao u 25 utakmica knjiživši prosjek od 9,4 koša i 7,7 skokova.

Inače, Zubac je bio 32. pick (Lakersi) na NBA draftu 2016. godine. Informaciju je prvi objavio novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski koji se pohvalio da su mu vijest objavili agenti Zubčeve menadžerske agencije Excel Sports Jeff Schwartz i Mike Lindeman. 

Od hrvatskih NBA igrača zasad je bez ugovora Dragan Bender no i on ima ponude od nekoliko NBA klubova pa je za očekivati uskoro i njegov potpis.

Komentara 2

IH
iron.hide.54966
22:31 06.07.2019.

Pa zar ne možete staviti naglasak na bilo što drugo osim na novac...

SP
Savski_pijesak
02:31 07.07.2019.

Herceg Bosno srce ponosno ..... Cestitam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije