S 19 godina u prvoj momčadi
Povratak na članak

Mladi Dinamov dragulj: Ovo je najbolje mjesto za moj razvoj, a sad ću igrati i Ligu prvaka...

– Mislim da se navijači Dinama ne žale previše posljednjih godina, ha-ha. Naslovi prvaka, kupovi i svake sezone skupine Lige prvaka ili Europske lige. Ja sam posljednjih godina na tribinama Maksimira ili kao klinac koji skuplja lopte gledao Real Madrid, Bayern, PSG, Arsenal, sada će biti Juventus… Cristiana Ronalda, Casillasa, Ibrahimovića...

Komentari 3

ED
europski dinamo
18:09 09.09.2016.

Bravo mali...u kratkom intervjuu sve si rekao. Klinci osvajaju sve po svijetu,seniori igraju konstantno EL i LP ,a nakaze ruse i ruse. Uzalud vam trud....

VL
1K
100%kaj
17:25 09.09.2016.

Bravo Bojane, bravo Dinamo. Ovo je primjer svim hrvatskim klubovima, raznim udrugama (koje se financiraju iz proračuna) i malim jovanovićima (koji primaju plaće iz proračuna). Ovo je primjer i BBB-ima kako se razmišlja o voljenom klubu. Bolje da prate takve klince nego što marširaju ruku pod ruku s torcidom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.