Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Vinkovčani dobili novog trenera: Bartolović preuzeo Cibaliju

Mladen Bartolović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
27.03.2017.
u 21:55

Iako objektivno ne držimo sve u svojim rukama, vjerujem da možemo stići Split i ostati u Prvoj ligi. Ako se to i ne dogodi imamo dogovor da kroz sljedeću sezonu učinimo sve da se ponovno vratimo u 1. HNL. 2019. godine Klub slavi 100 godina, želimo da to bude u prvoligaškom društvu - kaže Bartolović

Mladen Bartolović novi je trener Cibalije. Nakon odlaska Austrijanca Petera Paculta, uprava vinkovačkog kluba dovela je Bartolovića koji je do danas vodio niželigaša Bedem iz Ivankova. Bivši igrač Cibalije, Hajduka i Dinama pokušat će s vinkovačkom momčadi izboriti ostanak u Prvoj HNL.

- Od prvog dana kada se znalo da će dosadašnji trener Peter Pacult otići u krugu kandidata bilo je nas nekoliko, a na kraju je predsjednik zajedno s Nadzornim odborom odlučio meni pružiti priliku da preuzmem klupu. Naravno da sam počašćen što ću voditi Cibaliju, vjerujem da mogu napraviti pomak s ovom momčadi, da ćemo igrati bolje i krenuti s osvajanjem bodova. Iako objektivno ne držimo sve u svojim rukama, vjerujem da možemo stići Split i ostati u Prvoj ligi. Ako se to i ne dogodi imamo dogovor da kroz sljedeću sezonu učinimo sve da se ponovno vratimo u 1. HNL. 2019. godine Klub slavi 100 godina, želimo da to bude u prvoligaškom društvu. Imam povjerenja u ovaj kadar koji dobro poznajem, svi zajedno ćemo učiniti sve da ostanemo u ligi. Što se tiče stožera on ostaje isti, nema potrebe da nešto mijenjamo, Tomić i Šimić su dečki koje dobro poznajem, surađivali smo i ranije - rekao je Bartolović po preuzimanju Cibalije, piše sportalo.hr.

Mladen Bartolović bio je želja navijača.

- Cibalijin poziv se ne odbija. U ovih osam mjeseci sam se stvarno vezao uz Bedem i Ivankovo, od srca se zahvaljujem svima u klubu a prije svega naravno mojim igračima. Stvorili smo fenomenalnu momčad, pravu klapu i odličnu momčad. Tko god me naslijedi u ruke će dobiti odličnu momčad, a nema smisla ni govoriti da im želim sve najbolje - zaključuje Bartolović.

>>Ulaznice za derbi Rijeka - Dinamo rasprodane u 90 minuta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije