Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA All star

Mlade zvijezde SAD-a bolje od Svijeta

Trae Young
Foto: Dražen Brajdić
1/3
15.02.2020.
u 09:12

Ključnom se pokazala treća četvrtina koju su SAD dobile sa 44:24

Ovosezonski NBA "All-Star" vikend u Chicagu započeo je dvobojem mladih zvijezda SAD-a i Svijeta, igrača koji igraju svoju prvu ili drugu sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, a uspješnija je sa 151:131 bila selekcija SAD-a.

Ključnom se pokazala treća četvrtina koju su SAD dobile sa 44:24 i tako 71:81 zaostatak s poluvremena pretvorile u prednost 115:105 uoči posljednjih 12 minuta.

Upravo se u tom razdoblju istaknuo igrač Charlotte Hornetsa Miles Bridges koji je ubacio 13 od svojih 20 koševa upravo u trećem periodu. Bridges, koji je utakmicu započeo na klupi, sakupio je još po pet skokova i asistencija te je proglašen za najkorisnijeg (MVP) igrača susreta.

Presica Ziona Williamsona

Kod pobjednika je najefikasniji bio još jedan igrač s klupe Eric Paschall, član Golden State Warriorsa, sa 23 ubačaja, dok je Svijet predvodio igrač New York Knicksa RJ Barrett sa 27 poena.

U subotu su na programu natjecanja u vještinama, tricama i zakucavanjima, dok se središnji događaj vikenda, utakmica najvećih zvijezda NBA lige u kojoj će snage odmjeriti momčadi LeBrona Jamesa i Giannisa Antetokounmpa, igra u noći s nedjelje na ponedjeljak u 2 sata po hrvatskom vremenu.

Presica Traea Younga

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije