Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADILA 3.85 milijuna dolara
Povratak na članak

Mlada Kanađanka se pridružila Monici Seles: Ovo je nadrealno

"Serena je moj idol iz djetinjstva i ovo je stvarno nadrealno. No, znam koliko sam naporno radila da bi dospjela ovdje i stvarno je ovo bila moja godina", kazala je Andreescu primajući pokal i ček na 3.85 milijuna dolara.

Komentari 3

US
USA
10:18 08.09.2019.

Muski i zenski tenis su postali katastrofa. U zadnje vrijeme maltene anonimusi koji su do jucer igrali challengere igraju polufinala i finala GS turnira. Zenski tenis je izgubio draz i zvijezde jer gledati skoro penzioniranu zvijezdu Serenu kako igra finall sa anonimkama tipa Osake i Andreescu je grozno. Cijela jedna generacija od Kvitove, Azarenke koja je sad trebala igrati je nestala. Muski dio jos gori. Madvedev i Berrettini u polufinalu. Pa gdje toga ima. Promjene u Top 10 su maltene na tjednoj bazi, a do jucer je bio ulazak u Top10 san i kad si jednom usao tesko se izlazilo.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:08 08.09.2019.

Serena je pobjedila samu sebe... prvi Set prenervozno ušla u meč , napucavanja bez veze i razloga. U 2. Setu se malo stabilizirala ali tek pred kraj. Da je uspjela izvući 2. set u 3. bi pobjedila .

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:52 08.09.2019.

Kanadjani prvaci NBA, Kanadjanka pobjednica US Opena. Kanada najbolja zemlja po kvaliteti zivota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.