Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 4:0
Povratak na članak

Mlada reprezentacija razbila Estoniju, Pašalić zabio dva gola

Hrvatska je vodeća momčad u skupini, a sljedeću utakmicu igra 7. lipnja kada gostuje kod San Marina

Komentari 7

RI
rikavac
23:27 07.09.2015.

sta bi sad trebalo komentirat Marisjanac na tvoj komentar Pasalic dao 2 ga ali je igrao lose? Sta je trebao dat pet golova i pet asistirat pa da bi se reklo da je dobar bio. Ako je on lose igrao a dao 2 gole onda kakvi su ostali bili.

VL
Avatar petrolio
petrolio
09:28 08.09.2015.

zar nije kolar izborio jedanaesterac???! a pašalić nije odigrao ništa posebno, kao ni cijela repka. sreća je da je protivnik bio 3. liga pa su i takvom igrom uvjerljivo dobili

VL
OD
otac_domovine
16:06 08.09.2015.

Stvar je u tome da ljudi koje Mamić plaća kešom (Marsijanac, petrolio...) ne mogu smisliti Pašalića i naravno guraju Mamićeve igrače kao npr. Kolara iz Lokomotive za kojeg nikada nisam čuo do utakmice protiv Gruzije. Mamić je pobacao van sve jer na repki diže cijenu igračima. Rezultat takve politike smo vidjeli jučer. A ako ne daj Bože Ante Čačić bude izbornik bojim se da bih mogao počiniti kazneno djelo nad Mamićem. A inače sam vrlo fin i kulturan momak. Glasam odmah za prvu stranku koja će obećati da šalje Mamića u zatvor.

VL
Avatar Oneill
Oneill
11:08 08.09.2015.

Kakovi su to nazivi razbili Estonio pregazilutamanili mislim da ti nazivi nisu primjerni oluja je proslost.

VL
L0
luena 01
01:10 08.09.2015.

A joj Marsijanac,tebi je bolje lose igrati i dva gola kasirati...? Kao nas A vrsta,u njoj su svi lose igrali ,onda je nemoguce da je Pasalic lose igrao a U21 je dobila Estoniju...

VL
MA
-Marsijanac-
21:58 07.09.2015.

Pasalic je dao 2 pogodka ali je igrao prilicno lose. A u21 se ugledala na starije kolege i razvlaci igru u sirinu, ma mucenje lopte.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.