Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osramotio se

Mitrović zabio golčinu pa loše izveo panenku

Aleksandar Mitrović
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.11.2018.
u 23:32

Ne znam ni ja što sam to napravio. U sekundi sam promijenio odluku - rekao je Mitrović

Srbija je u Ligi nacija pobijedila Crnu Goru 2:1, a slavlje je moglo biti i uvjerljivije da je Aleksandar Mitrović realizirao jedanaesterac, piše Goal.

A ne samo da nije zabio s 11 metara, nego se i osramotio lošim pokušajem panenke poslavši loptu visoko iznad gola!

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao uoči puta u Englesku

Njegovo objašnjenje penala bilo je podjednako komično kao i izvedba...

- Ne znam ni ja što sam to napravio. U sekundi sam promijenio odluku. Gledao sam sinoć Nizozemsku i vidio kako je Depay izveo. Isto je tako bocnuo loptu. I na treningu sam pucao, a sada sam u trenutku odlučio - rekao je napadač Fulhama na što mu je novinar sugerirao da je možda 'problem' u njegovoj snazi i prejakom udarcu:

- Ne znam. Možda sam više glup, nego što sam jak!

Komentara 2

DM
drago.miota
09:03 18.11.2018.

koji vam je kur.c što nas briga za njih i njega dobro da niste stavili u udarne vijesti toliko nepišete o našim dečima fujj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije