Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavka

Krstičević otišao iz Zrinjskog nakon samo tri utakmice

Mišo Krstičević
Marijan Susenj/PIXSELL
17.03.2015.
u 21:43

Krstičević je u tri utakmice ostvario jednu pobjedu i dva remija. Remiji su bili bolni, prvenstveni s Drinom i u kupu s Veležom.

- Dogovoreno je s upravom kluba da ne dajemo izjave uz moj odlazak jer su pred Zrinjskim dvije važne utakmice. Nakon toga bit ću dostupan za komentar - kazao je Mišo Krstičević, sada već bivši trener aktualnog nogometnog prvaka BiH mostarskog Zrinjskog, nakon što je dao ostavku, koja je i prihvaćena.

Krstičević je u tri utakmice ostvario jednu pobjedu i dva remija. Remiji su bili bolni, prvenstveni s Drinom i u kupu s Veležom.

>> Bivši trener Hajduka, Krstičević, preuzeo Zrinjski

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije