Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLADAN MINUTA
Povratak na članak

Mislav Oršić potpuno iskren: 'Bilo mi je žao i bio sam ljutit što ne igram'

- Da znate samo kako sam bio napaljen kad sam ušao u igru... Do tada nisam ništa odigrao, jedva sam čekao dobiti neke minute da nešto pokušam napraviti.

Komentari 11

PR
progres
11:36 30.06.2021.

A sto reći Mislave osim da je cijela nacija sve to vidjela i bila uz tebe. Tvoje vrijeme je došlo bez obzira tko bude izbornik.

VL
DU
Deleted user
14:14 30.06.2021.

Orsic treba u buducnosti igrati u prvih. Mi takvog drugog slicnog igraca nemamo. Orsic je brz I ima killerinstikt da da gol

VL
DU
Deleted user
12:08 30.06.2021.

Daliću, znaš kada će Rebić utrpat hattrick Tottenhamu? Nikad, neće u 10 života. Nebi da igra nekih 100 puta. Oršiću, navijači su uz tebe!! Svi vide da je Dalić skroz pogriješio s odabirom i taktikom. Dalić i svi pričaju daa imamo najbolji vezni red a onda postavi bunker igru, gdje Španjolcima prepusti igru koji su tražili rupe u našoj obrani! Dalić je jako pao u ovoj koroni! Nažalost!! Dalića, da trenira U21 ili U19 i smanjiti mu plaću. Tu su Bišćan, ili Bjelica ili netko treći tko preferira brzu, napadaču igru! Ovo u ponedejljak je bilo kao da igramo na seoskorm turniru!

VL
GR
Grga61
12:59 30.06.2021.

Oršiću ti I Brozović ste najveće pogreške Dalića protiv Španjolske. Ja nisam netko tko želi kritizirati izbornika koji je s Hrvatskom toliko napravio, ali da ti sjediš na klupi poslije tako fantastične sezone, a netko zbog imena mora igrati jee suludo. Drago mi je da si opravdao ulazak i u toliko kratkom vremenu razmontirao Španjolce. Nažalost prekrasno. Brozović, hvaljeni dio osovine Modrić, Kovačić, Brozović proglašena je prema UEFI najgorim igračem osmine finala. Ako nekome nije jasno neka pogleda statistike. Ali bojim se da je njegovo mjesto zabetonirano, a ti ćeš uvijek visiti. Takav ti je život.

VL
IS
istina00
08:44 01.07.2021.

ljutiti smo i mi navijači, tim više što smo svugdje u komentarima pisali da umjesto perišića mora igrati orišić, nikakav rebić...a što dalić napravi? počne s rebićem koji skuha 2 gola i promaši super šansu!!! kasnije uđe oršić, zabije gol i asistira, ali ni to nije pomoglo zbog dalićevih lutanja i krivih odluka! on stavi brekala na desnog beka i krilo pa jadnik trči gore -dolje kao lud i naravno kasni na sve!!! daliću odlazi!!

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:23 30.06.2021.

Ja ne mislim kao većina da odlaskom Luke padamo u osrednjost, Luka je vanserijski ali obzirom na godine ne može bolje, treba nam Kovačić kao zadnje dvije + Majer, Oršić svakako, Sosa desno Bradarić lijevo, Ivanušec je kao svježa krv trebao igrat u prvih 11, malo me smeta što nemamo šutera za slobodnjake pa se pušta Lovrena koji nam je falio, nadalje svaki korner, nikakav skraćeni korner oštro prema golu, pa iz gužve uvijek nešto iskrsne i zašto možemo trčat pred kraj 90 te kod rezultata 3:3 a ne možemo prvo poluvrijeme? Znači trgnemo se kad gubimo, sve je to u glavama

VL
SO
sohnahoakasaa
14:31 30.06.2021.

Samo se smiri Orša i ne čajpri preveć. Nikad nije kasno da zaigraš i pokažeš svoj raskoš ali ako nemir uneseš u svačionicu nećeš imati podršku ni navijala a pogotovo suigrača. Zapamti....ako ne vjeruješ pitaj starije. Nema tak velikih kojii se ne mogu zamjeniti s 2 igrača ako treba. Nema mjesta ni perioda u tvom životu gdje nisi imao 'gazdu' zapamti. I zato...Samo bistru i pametnu glavu noge slušaju inače.....I da igral si super jer si dobar, dapače izvrstan igrač ali baš zato pazi. Čuvaj se samog sebe a ne drugih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.