Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORŠA KIDA PREMIERLIGAŠE

Mislav Oršić je noćna mora za Engleze, izašao je čudesan podatak za vatrenog

Zagreb: Dinamo i Chelsea u utakmici prvog kola UEFA Lige prvaka
Slavko Midzor/PIXSELL
06.09.2022.
u 21:49

Fantastične brojke objavila je na Twitteru poznata stranica koja se bavi statistikom i analitikom.

Hrvatski reprezentativac Mislav Oršić igra najbolje utakmice karijere protiv engleskih klubova. 

Ponajbolji igrač Dinama i hrvatskog prvenstva srušio je Chelsea i tako pokazao kako se nalazi u odličnoj formi, posebno dobro će ga zapamtiti premierligaši. 

OptaAnalyst je izbacio nevjerojatne podatke,  Oršić je ovim golom ostvario i nekoliko impresivnih statističkih dostignuća.

Vatreni je zabio prvi gol ove sezone u Ligi prvaka na svim utakmicama, a isto tako, Oršiću je ovo bio peti gol u sedam utakmica protiv engleskih klubova, to jest peti gol u posljednje četiri utakmice!

Dakle, nadrljali su Spursi, dva puta West Hama, a sada i njihov gradski rival Chelsea.

 

 

Isto tako, sjajni Mislav je postao neriješiva enigma za klubove iz engleske prijestolnice Londona. Zabio je samo jedan gol manje protiv londonskih klubova u pet utakmica, od Norwicha u posljednjih 13 utakmica!

 

 

>> Novinar Večernjeg lista, Tomislav Dasović komentira Dinamovu pobjedu "Dinamo je, u svakom smislu, briljirao"

 

Komentara 2

SD
sdragan
00:05 07.09.2022.

Komšije...Čestitke!!! Kopiraću jedan komentar sa srpskog internet sajta...U potpunosti se slažem sa napisanim : Ja sam neko ko voli da zeza komšije kada izgube u bilo kom sportu, ali večeras im od srca čestitam na ovoj velikoj pobedi. Ovo je zaista veliki podvig i drago mi je zbog toga. Pobedili su Čelsi koji je očigledno u Zagreb došao sa ciljem da odradi rutinski posao, potcenili su Dinamo i izgubili. Drago mi je da je Dinamo naučio pameti malo te uobražene Engleze hehe. Šta god da bude u nastavku u ovoj grupi Dinamo je već napravio veliki podvig!

BE
Belkanto
02:12 07.09.2022.

A ja se nadao da ce Zvezda nesto, kad ono NIST!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije