Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Misimović: Meni se nitko iz Arsenala nije obratio

Džeko Misimović
Reuters
09.11.2009.
u 11:14

Nakon što su engleski mediji počeli dovoditi Zvjezdana Misimovića (27) u vezu s londonskim Arsenalom, po tom se pitanju oglasio i sam traženi veznjak Wolfsburga i BiH reprezentacije.

- Meni se još nitko nije obratio, pa mi to ne može niti biti tema razgovora - veli Misimović kojeg ugovor s bundesligaškim prvacima veže do 2013. godine, a kojem su na pameti jedino predstojeće dokvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Portugala.

- Autsajderi smo u tim utakmicama, ali u dvije utakmice sve je moguće - kaže uzdanica Miroslava Blaževića čija je forma ove sezone uistinu zapanjujuća.

Naime, kroz osamnaest utakmica ukupno u Bundeligi, Ligi prvaka i DFB Pokalu Misimović je već postigao devet pogodaka, čemu je pridodao sedam asistencija.

Misimović u momčadi kola

Nogometni portal Goal.com odabrao je najbolju momčad 12. kola njemačke Bundeslige. Mjesto u njoj ovoga tjedna nije pronašao niti jedan hrvatski igrač, ali jest jedan BiH izbornika Miroslava Blaževića.

Riječ je o Zvjezdanu Misimoviću, “motoru” njemačkog prvaka Wolfsburga koji je gostovanje kod Hoffenheima u pobjedi 2-1 iskoristio za šesti ovosezonski prvenstveni pogodak, čime se progurao na vodeće mjesto klupskih strijelaca s pogotkom više od reprezentativnog kolege Edina Džeke.

On, pak, na ovoj utakmici nije bio strijelac, ali je bio asistent kod Grafiteova gola, što mu je bilo peto dodavanje za pogodak u sezoni. Inače, uvodni pogodak susreta postigao je za domaćina Vedad Ibišević.

“Vukao je konce Wolfsburgove igre, bio je kreativna poveznica veznog i napadačkog reda i postigao izjednačujući pogodak kojim se njegova momčad vratila u utakmicu. Već se udomaćuje u najboljem sastavu kola”, piše Goal.com o Misimoviću.

Idealna momčad 12. kola Bundeslige prema nogometnom portalu Goal.com u formaciji 4-1-3-2:

Weidenfeller - Beck, Van Buyten, Hyypia, Riether - Reinartz - Kroos, Misimović, Elia - Grafite, Barrios.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije