Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTER 100 POSTO

Miši ugovor, a petorica na čekanju

08.12.2008.
u 17:07

Hajdukov direktor Fredi Fiorentini bio je vrlo jasan.

- Tomasov je potpisao ugovor s Hajdukom, uskoro će biti svečanost u povodu toga.

A Fiorentini, kojemu su igrači nakon trijumfa u Šibeniku klicali u svlačionici, odaslao je i poruku petorici kojima na ljeto istječu ugovori.

- Bušić, Živković, Bartolović, Jurica Buljat i Gabrić razgovarat će sa sportskim direktorom, a 17. prosinca imaju dogovoren sastanak s nama. Nekima će biti ponuđeni novi ugovori, svi su oni Hajdukovi igrači do kraja sezone - rekao je Fiorentini.

O igračima će se više govoriti idućih dana. A pitanje trenera je riješeno. Ante Miše napravio je svoje i sada čeka potpisivanje ugovora.

- Može se tako reći, svoje sam napravio - rekao je Miše.

Ubacio se Fiorentini:

- Miši će biti ponuđen ugovor (na dvije i pol godine, nap. a.), a o uvjetima i svemu ostalom razgovarat će s predsjednikom Perošom.

Unatoč tome što će uprava sada imati glavnu ulogu, još su svjetla reflektora usmjerena prema Miši, koji je, otkako je sjeo na klupu, izborio šest prvenstvenih pobjeda zaredom.

- Iskoristio sam šansu nakon Vučevićeva odlaska. Nitko nije, osim mojih bližnjih, vjerovao u to, ali uspjeli smo. Igračima čista petica za obavljeni posao - kazao je Miše.

Nije se želio upuštati u velike rasprave o dolascima i odlascima igrača.

- Nemam posebnih želja, najveće pojačanje bio bi Kalinićev ostanak. Igrači koje imamo pokazali su rezultatima da na njih možemo računati. Imaju oni još rezerva, što budemo duže zajedno, Hajduk će biti još bolji. Ne bih nikoga posebno isticao, afirmirao se Gabrić, Rubil je na desnom boku bio dobar..., ma svi su bili odlični, Kalinić je u Šibeniku potvrdio da vrijedi milijune koji se spominju u medijima - rekao je Miše.

Nikola Kalinić ne opterećuje se odlaskom.

- Sve će biti u interesu Hajduka. Dobijem li dobru ponudu i klub odluči da mogu otići, složit ću se s time. Ali, rado bih ostao i osvojio s Hajdukom naslov prvaka - kazao je Kalinić.

Miše je odlazak na slatki godišnji odmor zaključio ovim riječima:

- Sve ćemo učiniti da osvojimo naslov prvaka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije