Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Kako preko Rijeke?

Miše želi Kalinića vidjeti u golgeterskoj formi

16.11.2008.
u 08:32

Prošli vikend obilježila je vijest o dovođenju Avrama Granta u Hajduk. Tjedan dana je prošlo, Grant je tamo gdje je i bio, a i Miše, na klupi Hajduka. Danas mu dolazi Rijeka.

– Uvjeren sam da smo favoriti, Rijeka nam je zadavala mnogo problema proteklih godina, no sada moramo pobijediti. Uspjeh nam je jako važan kako bismo ostali blizu Dinamu i mirnije dočekali posljednje utakmice prije zimske stanke – kaže Ante Miše.

Rijeka je, zna to Miše, jako neugodna, pogotovu na gostovanjima.

– Riječani će vjerojatno igrati u zgusnutoj i čvrstoj formaciji, slično kao i Slaven Belupo u srijedu u kupu. No, nadam se da ćemo biti uspješniji nego tada, samo trebamo iskoristiti prilike – objašnjava Miše.

A upravo je to bila nepromostiva zapreka za njegove napadače u proteklim utakmicama. U međuvremenu su trenirali završni udarac, a u susretu s Rijekom Miše će, prvi put otkad je naslijedio Gorana Vučevića, na raspolaganju imati Nikolu Kalinića.

– Očekujem ga u pravoj golgeterskoj formi. Isto želim i od ostalih igrača. To što dolaze brojni skauti nije motiv samo Nikoli nego i ostalim igračima – kaže Miše.

Izdiktirao je imena 18 igrača koji konkuriraju za utakmicu, ali ima još nekoliko dvojbi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije