Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poljud
Povratak na članak

Miše već gotov, vodit će juniore, a na Poljudu pikiraju - Katanca!

Malešovi savjetnici već su krenuli u akciju te preko veza u Sloveniji pokušavaju doći u kontakt s izbornikom UAE

Komentari 5

DU
dubrovnik2011
20:20 07.05.2011.

******ce doc samo ako je lud,ostavit dubai i abu dhabi i izvor nafte na kojem sjedi radi malesa,stimca,sinovcica i keruma.i jos pritom da ga plate 200,300 tisuca eura,a hrabaru nisu htjeli dat koliko je trazio.dajte se prekrizite

VL
Avatar Mikro
Mikro
21:29 07.05.2011.

Ma samo treba zamjenit ove klipane sa onim mališanima koji su na Hajdukovoj internetskoj stranici!

VL
OB
-obrisani-
21:19 08.05.2011.

Zaista mi nije jasno što se stalno gazi po igračima....pa budale moraju već jednom shvatiti da za Hajduk ne igraju Messi,Ronaldo Iniesta i ostali nego jadnici kojima je pokazano vrh umijeća!Ergo ako netko od tih pametnjakovića kokji bi kaznili igračee misli da se kravu može naučiti plesati valcer onda se ispričavami predlažem ih za Nobelovu nagradu!

VL
VO
vojvo
00:36 09.05.2011.

pravi trener mora i od loših igrača složiti solidnu momčad koja neče izgubiti utakmicu od jednog dragovoljca i zato je moje mišljenje da je trener veči krivac od igrača , a ipak je on plačen da u određenim situacijama reagira kako bi momčad djelovala kao ekipa , a ako to ne uradi znači da ta osoba nema pojma o vođenju ekipe i za to miše ne seri stalno po igračima nego počni malo pljuvati i samog sebe

VL
BO
bomba
01:13 09.05.2011.

Smiješno je u nas ali se sve vrti oko pet trenera. Pa pogledajte koji su treneri vodili hajduk i dobivali otkaz a kasnije ih opet angažirali. Ako je bio nesposoban prije kako je danas sposoban. Isto i sa Dinamom i nekim drugim našim klubovima. Nisu mi jasne politike klubova, ili valjaju ili ne valjaju nitko ne želi dati treneru da se pozabavi s momčadi kako bi stvorio kvalitetu već u začetku ideje netkom se ne sviđa pa ga šutnu da bi ga najkasnije do godinu i pol vratili na mjesto trenera da bi ga opet šutnuli. trener klubova nije što i izbornik jer treneru treba vremena da stvori momčad a izbornik ima na raspolaganju ono što ima i kad se prihvaćao posla znao je koje su mogučnosti i na njemu je da to pokaže i ostvari više po mogučnosti a nikako manje, kao što je Bilić napravio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.