Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME HAJDUKA Bijelima Miše nije uveo nikakve zabrane

Miše: Igračima su plaćena sva dugovanja

27.01.2009.
u 12:41

Jedna, druga, treća, četvrta, trpa Drago Gabrić kao da je bek-šuter neke košarkaške momčadi, a ne rastrčani veznjak Hajduka. Gabrić je pravi majstor košarke, pratili smo ga u salonu za zabavu hotela Kremlin i uvjerili se u njegove šuterske sposobnosti.  

Na drugom uređaju zabijao je Jurica Buljat, ali snažni Zadranin nije imao baš strpljenja pa je uzeo loptu i preko ograde aparata za igranje košarke počeo zakucavati.

- Mogu zakucati i na pravom košu. Istina, ne s košarkaškom loptom, nego s onom za mali nogomet - kaže 188 centimerata visok Jurica. Oni mlađi poput Jonjića, Suraća i Vukušića, klinaca koji se nameću, vrijeme krate igrajući play station, srednja generacija odigra pokoji meč biljara, a struka karta. Naravno, na rasporedu su briškula i trešeta. Igrali su Miše i fizioterapeut Sisgoreo protiv Računice i Vujovića.

- Pomeli smo ih 3:0 - pohvalio se Miše. No Računica je imao rezervni plan. Zlatko Vujović je otišao na klupu, a u igru je ušao Nikola Kalinić (uh, kakav je pogodak škaricama postigao na treningu). Računica je mijenjao napadača za napadača, i pogodio. Pardon, Računica je znao, treneri ne pogađaju.  

- Pobijedili su nas u razigravanju - priznao je Miše poraz. Riskirao je Računica s Kalinićem, no takav je simpatični Dejo. Ne prizna poraz, a uvijek je uvjeren da može do pobjede. Legenda, koju nam je potvrdio i Ante Miše, kaže da se nakon prvog dana dvoranskog prvenstva Računica s nekim prijateljem okladio u 500 eura da će Hajduk postati prvak bez poraza. Hm, kako mu ide ne treba ni plaću primati. Inače, Miše svojim igračima nije odredio nikakve zabrane. Sjećamo se dana kada bijeli nisu smjeli igrati biljar ili košarku kako ne bi istegnuli zadnje lože.  
 
- Nemam im ja što braniti. Oni su profesionalci, znaju što smiju, a što ne smiju. Dovoljno su pametni da znaju što trebaju raditi. U krajnjem slučaju plaćeni su, klub im je isplatio sva dugovanja, moraju biti pravi profesionalci što i jesu. Nema nikakvih problema - rekao je Miše. Trener bijelih inzistira na tome da se poštuju termini koje je zadao.
 
Imaju obavezni odmor nakon ručka, svi u sobama moraju biti u 23 sata. A kad će tko zaspati nije moj problem - rekao je Miše. Jedan je od rijetkih trenera koji nije uveo ponoćne inspekcije po sobama.

- Nema kontrola. Jedan dan ćemo napraviti nenajavljenu kontrolu, tek da dobijem informaciju. A znaju što ih čeka ako ne bude u svojim sobama. Što ih čeka? Osjetit će oni - smješka se Miše. Hajduk stvarno, bez pretjerivanja, ovdje u Turskoj djeluje izuzetno ozbiljno. A na treninzima se ide punom snagom.  
 
- Neka idu. Evo, neki dan sam pričao s malim Suraćem, kaže mi da se još malo plaši da ne uđe malo jače u nekoga, pa da se naljute. Rekao sam mu da slobodno ide sto posto. Neka svi idu maksimalno, svatko se bori za sebe - kazao je Miše.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije