Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Svaki trener u Poljudu bi od navijačkog puka bio dočekan na nož

Miše će biti trener Hajduka do kraja sezone

27.11.2008.
u 17:31

Sačekao je da nikoga ne bude na travnjaku, došao do kaveza u kojem je smještena Torcida, poklonio se i poljubio Hajdukov grb na trenerci. Iz utrobe Slavenovogo stadiona odjekivalo je “Ante Miše, Ante Miše”.

- Otišao sam do njih, zaslužili su sve čestitke - objašnjavao je kasnije Miše.

Zna Hajdukov trener da je navijačka podrška važna, a njega tribine naprosto obožavaju. A kad ispred navijača poljubi grb trener koji je u polufinalu Kupa, koji je, nakon godina posta, sustigao Dinamo, onda ta ljubav dobiva još jednu, višu dimenziju.

- Sjest ćemo za vrijeme pauze - još jednom je ponovio Hajdukov predsjednik Mate Peroš.

No, bez obzira na Peroševu zakopčanost izvjesno je da će Miše dobiti mandat do kraja sezone. Taj detalj više nije dvojben, zna Peroš da bi bilo kakva druga kombnacija na klupi bila pogubna. Jer, svaki trener, zvao se Avram Grant ili Cico Kranjčar, bez obzira što Miše kaže da bi im bio pomoćnik, u Poljudu bi od navijačkog puka bio dočekan na nož. Naravno, navijači nisu presudni, ali uvijek se u Hajduku osluškivalo što kažu tribine.

Uostalom, Grantov dolazak doslovno je stopiran zahvaljujući odličnom Mišinom nizu na klupi. Izraelskog stručnjaka više nitko i ne spominje, a oni s vrha koji su radili kombnacije shvatili da bi u vrijeme velike krize koja nam dolazi ulaganje u Granta bilo kontraproduktivno.

Tako će Miše dobiti prigodu da odradi svoje pripreme, složi momčad i na proljeće Poljudu donese titulu. I da ne bude zabune, Miše se, zajedno s Računicom, Vujovićem, Gabrićem i Fradelićem, sam izborio za dobivenu prigodu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije