Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTALYA Tijekom priprema u Turskoj trener Hajduka polako slaže momčad

Miše: Bit će nezadovoljnih

29.01.2009.
u 15:14

Žestoka je konkurencija u Hajdukovoj momčadi. Miše će imati slatkih briga kako posložiti osamnaest igrača za zapisnik, neka jaka imena morat će ostati izvan popisa igrača za utakmicu.

- Razmišljam o tome. Neće biti lako, sigurno će biti nezadovoljnih što je i normalno. Ali uopće me nije briga, igrat će oni koje ja stavim. No, ima još dosta vremena do početka prvenstva, nisam još ništa odlučio. Bit će svega, i ozljeda - kazao je trener bijelih Ante Miše. Kako dani u Antalyi prolaze, tako se Hajduku sve više sviđa napadač Šangaja Jin Mao Qing.

- Zanimljiv je igrač, ići ćemo ga gledati još dvije utakmice. Mogao bi biti dobra zamjena za Kalinića, naravno ako Kalinić ode na ljeto. Idemo ga vidjeti pa da se već sada počne raditi na tom poslu. Brz je poput metka, s njim bismo dobili na okomitosti. Ma, ako Kalinić na ljeto ode to će nam biti najveći hendikep, tek kad ode vidjet će se koliko nedostaje. Nema takvog igrača na tržištu - rekao je Miše.

Fotografije na kojima Nikola Kalinić karta zajedno s njim i Računicom nisu baš dobro sjele vodstvu kluba u Splitu pa je stiglo prvo upozorenje, po prstima je dobio sportski direktor Iko Buljan. Dakle, Kalinić može zaboraviti kartanje s trenerima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije