Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
get a croat

Mirror piše o Haliloviću: United pomno prati svaki njegov korak

Alen Halilović (1)
Marko Lukunić/Pixsell
07.10.2012.
u 09:14

- Priče o mom odlasku u Manchester? Ne obazirem se toliko na glasine, a ako nešto i bude od toga, o svemu će odlučivati Dinamo

Engleski Mirror raspisao se o mladoj Dinamovoj zvijezdi Alenu Halilovići, koji je prošlog vikenda sa samo 16 godina debitirao za seniorsku momčad. Mirror tako piše da je Halilović najveća zvijezda u Hrvatskoj otkako je Modrić otišao u inozemstvo. Navode kako je Manchester United zainteresiran za njega te kako prati svaki njegov korak.

- Priče o mom odlasku u Manchester? Ne obazirem se toliko na glasine, a ako nešto i bude od toga, o svemu će odlučivati Dinamo. Ja se samo moram truditi da se što više razvijam, a ostalo je manje bitno - prenosi Mirror Halilovićevu izjavu.

Halilovićevo vođenje lopte slično je Messijevom, ali on odbija usporedbu s Argentincem,

- Messi je idol i uzor svakome, ali mislim da je teško igrati kao on. Usporedbe s njim su nepotrebne i neobjektivne.

Komentara 4

DU
Deleted user
10:18 07.10.2012.

Svaka cast malom na izrecenom. Vidi se da nije poletio u zvijezde. Imali smo mi puno talenata koje su unistili novinari svojim glupim naslovima, a momci povjerovali u to pa propali i kao igraci i kao ljudi. Kako lako mi nekoga proglasimo novim Mesijem, a zasto ne Kranjcarom, Sliskovicem, Zajecom, Bobanom, Asanovicem ili nekim drugim poznatim i dobrim hrvatskim nogometasem. Jos jednom, mali ostani cvrsto na zemlji i svaka cast.

PR
propalismoFranjoskroz
12:16 07.10.2012.

Mikić,Tomić,Antolić,Kranjčar,Kramarić,Kovačić sada Halilović kada bi se čovjek vratio u prošlost kolike su bajke bile napisane o talentima za zlatnu loptu.Realnost je malo drukčija....

IJ
ijurin14
12:46 07.10.2012.

...jeeee, čim si talent z napuhanom kožnom loptom baratati ,pred tobom su milijuni penez-ak pak pošteno svoj posel delaš si bogec ...jer važno je glumatati,popevati, loptu nateravati, pulitiku tirati ...onda si nekaj...inače si nikaj ...bogec!!!....i tomu bu jenput došel kraj....i to nije preveč daleke....tak opstai nemre!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije