Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIMAČINA

Mirror: Inter i Juventus zovu Modrića

28.01.2009.
u 12:22

Prema pisanju londonskog tabloida, talijanski nogometni giganti Inter i Juventus spremaju se poslati Tottenhamu ponude za hrvatskog veznjaka Luku Modrića.

Portugalski trener talijanskog prvaka, Jose Mourinho, dobio je zadatak pomladiti Interovu momčad, piše Mirror. Stoga je 23-godišnjega hrvatskog reprezentativca prepoznao kao potencijalnu metu.

Mourinho zna da Redknapp treba pojačanja u obrani, tvrdi isti izvor, te je spreman kolegi iz londonskog kluba ponuditi 35-godišnjeg Marca Materazzija uz pristojnu količinu gotovog novca.

Juventusov je pak motiv, pišu Englezi, potraga za odgovorajućim nasljednikom češkoga 36-godišnjeg veznjaka Pavela Nedveda, koji bi u sljedeću sezonu, ako bi ostao u klubu, ušao s 37 navršenih godina. Torinezi, koji su također pratili i Ivan Rakitića, smatraju Modrića dostojnom zamjenom za Čeha.

Mirror također piše da je Redknapp propustio uvrstiti Modrića na internu listu nedodirljivih igrača, iako je ovaj prošlog ljeta iz zagrebačkog Dinama kupljen za 16.5 milijuna funti.

Mirror na kraju zaključuje da će Tottenham, unatoč zanimanju najboljih klubova Serije A, ipak teško odlučiti pustiti svog ponajboljeg igrača nakon što se ovaj definitivno dokazao i jedno je od ugodnijih saznanja u očajnoj Tottenhamovoj sezoni.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije