Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisjetili se Luke

Mirror: Bale se neće ponašati poput Modrića, on nije takav tip

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
04.03.2013.
u 17:31

- Gareth je svjestan da postoji veliko zanimanje za njega, pustit će Tottenhamu i drugom klubu da se dogovore

Gareth Bale je u fantastičnoj formi ove sezone, u Premiershipu je postigao 16 pogodaka te četiri puta asistirao i zbog toga se Tottenham nalazi na visokoj trećoj poziciji. Ipak, Spursima će na ljeto biti teško zadržati ga jer brojni velikani žele ga u svojim redovima. Prije svega madridski Real, koji im je i prošlog ljeta "ukrao" najveću zvijezdu, Luku Modrića. Na taj slučaj podsjeća i Mirror, ali ipak tvrdi da se Bale neće prema klubu ponašati kao Modrić. S tim se slaže i Baleov bliski prijatelj koji je za Mirror rekao:

- Gareth se neće ponašati kao Modrić, nije on takav tip. Ako bude morao donijeti odluku, to će i napraviti, ali neće dizati frku. Naravno, Gareth je svjestan da postoji veliko zanimanje za njega, pustit će Tottenhamu i drugom klubu da se dogovore. Tottenham je bio dobar prema Garethu i on to neće zaboraviti.

>>>Ramos hvali asistenta: Modriću je mjesto u prvoj postavi

 

Komentara 3

SV
sven222
21:07 04.03.2013.

e i prošlog ljeta "ukrao" najveću zvijezdu, Luku Modrića ________________________________________________________ on je najveća zvijezda bio samo za vas a i prije je Bale bio veća zvijezda od Modrića a i cijena to govori, bez da osporavam Modrićeve kvalitete...

Avatar Idler 3
Idler 3
22:48 04.03.2013.

Baš me zanima kak bi Bale reagiral kad ga bi predsjednik u oči slagal...i to još dva put ???

X3
xstone 35
08:48 05.03.2013.

Igrač sa najatraktivnijom frizurom u primeri je ipak iz Hrvatske, ato sve govori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije