Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI PRI KRAJU

Ćiro Blažević se vraća u Sloveniju, preuzima ljubljansku Olimpiju!

ćiro blažević
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
17.05.2015.
u 14:29

Preuzimanjem klupe Olimpije iskusni bi se stručnjak vratio u Sloveniju gdje je 2003. godine vodio Muru.

Ćiro Blažević uskoro bi se mogao vratiti na trenersku klupu! Iskusni stručnjak već je danima u intenzivnim pregovorima s čelnicima ljubljanske Olimpije, pa bi se Ćiro uskoro i mogao zaputiti prema Sloveniji.

- Da, sine, pregovaramo. Kontakti postoje, no još ništa nije definirano - kratko je za Goal.com poručio Ćiro Blažević, pa nastavio:

- Strašno me intrigira klupa Olimpije. Ali, prvo moramo vidjeti što će se događati.

Olimpija je na četvrtom mjestu slovenske lige sa čak 17 bodova zaostatka za novim/starim prvakom Mariborom. No, zmaječki će do kraja sezone pokušati izboriti novi plasman u Europu što sada izgleda kao "nemoguća" misija. Olimpija za trećeplasiranim Domžalama zaostaje četiri boda, a do kraja prvenstva ostala su dva kola.

Trener ljubljanskog prvoligaša trenutno je Darko Karapetrović koji će na koncu ove sezone postati bivši. Kandidata za klupu ima dovoljno, no čini se kako je Ćiro danas prvi izbor vlasnika Izeta Rastodera.

Ćiro Blažević u svojoj je prebogatoj trenerskoj karijeri vodio 19 klubova i četiri reprezentacije. Posljednju trenersku avanturu imao je početkom ove sezone u Zadru. Preuzimanjem klupe Olimpije iskusni bi se stručnjak vratio u Sloveniju gdje je 2003. godine vodio Muru.

>> Ćiro našao novi klub: Kad vidim koliko novca dobijem...

Komentara 3

MA
Mars..+
16:42 17.05.2015.

A sto nisi svoj posao sa Zadrom odradio do kraja ,nego si podvukao rep i pobjegao. .....Bas me zanima sto ce EU Jovan reci na njegov dolazak...he,he

KU
Kurciban
14:50 17.05.2015.

A 78 mi je godina tek...

ZA
zambezi
20:53 17.05.2015.

Veli,moram prvo vidjeti sto ce se događati! S kolko nula se piše događati,to je mislio. Ma ko mu nalazi klubove koji ga jos hoce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije