Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Ćiro Blažević:

'Tko je Čačiću dao da vozi Ferrari, a prije toga nije vozio ni fiću'

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
28.06.2016.
u 10:20

Pojasnio je da Čačić nije imao osjećaj kada i koga treba zamijeniti, no problem je bila i početna formacija u utakmici protiv Portugala

Nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević optužio je sadašnjeg izbornika Antu Čačića da je isključivi krivac za eliminaciju najbolje hrvatske momčadi s Europskog prvenstva, opisavši ga kao "početnika za volanom Ferrarija".

– Veoma sam razočaran. Malo je trebalo da sve bude drukčije, a to malo bilo je u rukama vođe, izbornika Čačića – kazao je Blažević, kako ga u utorak citira sarajevski Dnevni avaz.

Pojasnio je da Čačić nije imao osjećaj kada i koga treba zamijeniti, no problem je bila i početna formacija u utakmici protiv Portugala jer nije nastupio s postavom koju Blažević smatra najboljom.

– Osim Luke Modrića, najbolji hrvatski igrač je Marko Pjaca, a on sjedi na klupi. Pa Čačić mu je šansu pružio samo deset minuta, a Pjaca je za tih deset minuta napravio više nego Cristiano Ronaldo tijekom čitave utakmice. To je neoprostiva greška – tvrdi Blažević koji ističe kako je portugalski izbornik Fernando Santos potpuno nadigrao hrvatskog.

– Više se nije moglo uraditi s Čačićem. Krivi su oni koji su ga postavili. Pa tko je Čačiću dao Ferrari da vozi, a prije toga nije ni fiću vozio – zaključio je Ćiro uz konstataciju kako je propuštena velika prilika jer je sadašnja generacija najboljih hrvatskih nogometaša bila zrela nadmašiti onu koju je on vodio 1998. godine.

Komentara 88

ED
europski dinamo
10:46 28.06.2016.

U sportu je potrebno malo srece.....da Schmeichel nije branio cuda protiv Grcke,Ciro bi SP u Francuskoj gledao na tv.

CR
crodux
10:39 28.06.2016.

ovaj VL posto gori od 24časa.a mozda stigne i indexa.

GU
General_U
10:29 28.06.2016.

ćiro pe... majstore čačić je jedan dan doktor ante drugi dan nitko, od kad je preuzeo reprezentaciju nismo se nigdje osramotili ili odigrali neku lošu utakmicu. nije ante tako loš trener kako bi ti htio to prikazati uostalom stvorio je od ovih dečki pravu klapu ginu jedan za drugog to je velika stvar, bravo ante bravo hrvatska neka pati koga smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije