Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja austrijska plivačica završila sportsku karijeru
Povratak na članak

Mirna Jukić odlučila okončati sportsku karijeru

Najbolja austrijska plivačica hrvatskog podrijetla Mirna Jukić u četvrtak kasno navečer na austrijskoj televiziji ORF sa suzama u očima objavila je okončanje svoje sportske karijere

Komentari 10

OB
-obrisani-
13:56 24.09.2010.

Ankice, krivo si upućena. Plivanje je iznimno štetno za zglobove! Čovjek je stvoren da hoda i tomu se tijelo prilagođava od pamtivijeka. Plivajući, on se nalazi u neprirodnomu položaju, a to znatno utječe na zglobove i disfunkciju.

VL
BI
billynik
01:14 24.09.2010.

Da je ona imala domoljubnih osjećaja, ustvari njen otac onda bi plivala za Hrvatsku bez obzira na treniranje u Austriji. Mnogi su naši nogometaši odgojeni vani pa nastupaju za Hrvatsku.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
01:58 24.09.2010.

a jaka joj je bila karijera....ne znam zatsto to uopce objavljuju, koga to u hrvatskoj uopce zanima....

VL
DA
Dario--
02:16 24.09.2010.

billynik ,jeli ti znaš kakve uvjete,odnosno neuvjete nudio naš plivački savez??To samo netko,tko nema veze sa zdravim razumom može da izjavi,da ona nema domoljublja!!Ima ga itekako,ali ideš tamo gdje ti je bolje!Kao što će i velika većina Hrvata otići iz Zagreba u Beč,ako će u Beču isti posao raditi za veći novac.E pa tako isto i Mirna Jukić!!Molimo mi boga,da se npr.u Njemčkoj ne pojavi neki extra talentirani nogometaš koji će zaigrati za mlađe a kasnije i seniorsku selekciju elfa,kao što je bilo Trucima sa Ozilom,Gancima sa Boatenogm ili Tunižanima sa Kheidirom.Pustite braću Kovač,oni su viša srednja klasa,Klasnić nije ni to,njima hvala velika što su zaigrali za nas.Istina mogli su i za Njemačku,da su zaigrali R.Kovač bi vjerovatno zaigrao na SP 2002 i EP 2004,Niko i Klasnić bi skupili par nastupa!!Ali ako se pojavi neki extra klinac,jaoj si ga nama!!Jer tome,je bolje igrati za Njemačku,osvajati medalje,nego doći ovdje slušati Markovića,Mamića i slične,uz to još velika je opasnost ne otići na veliki turnire sa Hrvatskom,a medalja je skoro pa ne dostižna za našu nog.rep na EP ili SP!!Uostalom,kada Podolski,Klose i Trochowski mogu igrati za ELf,a malo bolje i vidite zašto igraju,a Hitlerova Njemačka im je okupirala rodnu domovinu,zlostavljala pa i ubijala pretke,samo molimo boga de se ne pojavi neki Hrvat koji će zaigrati za Panzere!!

VL
DA
Dario--
02:20 24.09.2010.

A njen otac koji je s puškom branio Vukovar,i da nisu domoljubi,ma stid vas bilo sve koji tako mislite i tu gluposti pišete!!

VL
AN
ankicascreiber
07:56 24.09.2010.

ako je tako dobra plivacica i ako zeli studirati neka se javi na neko od americkih sveucilista moci ce i plivati kao NCAA student i studirati. plivanje je sport u kojem zene ostvaruju medalje i sa 40 godina, i.e. zglobovi se namanje trose na plivanju

VL
FO
FOISZ
17:14 24.09.2010.

DŠ... e sad si ga stvarrrno zabrijo! kaj sad ak\' neznaš plivat - nemora bit plivanje odma štetno za... :) a koji je to neprirodni položaj - misliš tvoj - položaj sjekire?

VL
ŠI
šimuka
18:50 24.09.2010.

DŠ u oliti SRALO,nisam znao da si ekspert i za sport.Zglobovi su ti zdravi,ali nažalost ,disfunkcija tvog mizernog mozga,više je nego očita. Preporučam ti ronjenje, ali obvezno s utegom od stotinjak kila.

VL
AP
anta protiv komunista
19:55 24.09.2010.

Plivanje je bazni sport, a idioti koji to ne razumiju nek se obrazuju. Hvala obitelji Jukić za sve što su dali RH, A nas nek bude sram što im nismo dali NIŠTA!

VL
OB
-obrisani-
23:25 24.09.2010.

Plivanje je štetno jer se tijelo nalazi u \"bestežinskomu stanju\", tako da se pojavljuju simptomi koje osjećaju astronauti nakon boravka u svemiru. Tko vam je kriv što ste zaostali i ne znate razmišljati. Liječnici duboko griješe kada ljude s bolesnomom kralježnicoim šalju na plivanje. Time se ništa ne postiže i to podsjeća na onu o prelaženju brige na drugoga. Tijelo mora biti u kontaktu sa zamljom kako bi svih zglobovi, a ima ih osam, bili aktivni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.