Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska ljubav

Mirna Jukić: Kad smo skupa sve podredim Jürgenu

Mirna Jukić Jurgen Melzer
Željko Lukunić/Pixsell
04.02.2010.
u 19:40

- Za našu vezu novinari su doznali u svibnju prošle godine, ali koliko smo točno zajedno znamo samo nas dvoje - kaže Mirna Jukić.

Znojnih dlanova (umirovljena?) plivačica Mirna Jukić gledala je u pod dok je njezin dečko Jürgen Melzer iz petnih žila vikao na teniskog suca u Ledenoj dvorani. Najbolji austrijski tenisač je kao nagradu za pobjedu, osim 6,5 tisuća eura, dobio i – pusu. Iz fotografske opreme čula se "rafalna paljba" u njihovom smjeru, no nije ih bilo briga.

Katedrala i kino

– Za našu vezu javnost je doznala u svibnju prošle godine, no koliko smo točno zajedno znamo samo nas dvoje – kazala je vlasnica olimpijske bronce iz 2008. godine.

Veza na daljinu im nije problem, a nasmijana plivačica često s njime putuje.

– Čovjek se navikne na razdvojenost, a veza mora funkcionirati, nema druge. Ima razdoblja kada se zaista ne vidimo duže, no kad sam u Jürgenovoj blizini sve podredim njemu.

S time se složio i prvi austrijski tenisač.

– Provela me Mirna malo po Zagrebu, pokazala mi katedralu, bili smo na večeri, a namjeravamo otići i u kino. Sviđa mi se u Hrvatskoj – kaže Melzer.

U kinima se prikazuju dva nova filma s Georgeom Clooneyem.

– Uh, za to ćemo se morati posebno konzultirati.

Vikanje na suca?

– Nisam bio ljutit, no i vikanje na suca je dio tenisa. Nisam tip koji će pokunjeno igrati, želim pokazati emocije – ističe Melzer, koji je spomenuo i Zagrepčanke:

Ljubo donio tenisice

– U svakom gradu nailazim na lijepe djevojke, pa tako i u Zagrebu, no ja sam u vezi i ne smijem previše gledati okolo.

U Zagrebu će par biti dok Melzer igra na turniru, a zatim se razdvajaju. Mirna će na ispite u Beč gdje studira komunikologiju i publicistiku, a Jürgen u Rotterdam.

– Provjerila sam na internetu jesam li prošla ispit i vijesti su dobre. Malo ću učiti, a zatim putujem s dečkom u Dubai, ondje još nisam bila. Važno mi je da završim fakultet i zaposlim se u nekoj tvrtki koja se bavi odnosima s javnošću i menadžmentom.

Ima li šalabahtera u Beču?

– Ne usudimo se prepisivati, na faksu se to jako kontrolira.

U jednom trenutku prišao je Ivan Ljubičić noseći tenisice za Mirnina dečka.

– Ostale su mu u Australiji, pa da ih ne šalju poštom, uskočio je Ljubo. Dođe li moj dečko do finala, naravno da ću navijati za njega, no i hrvatski tenisači su mi tako dragi – zaključila je Mirna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije