Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavio u svom kafiću

Mirko: U Areni je bilo prekrasno i ne znam hoće li se to ponoviti

mirko filipović (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
11.03.2012.
u 20:22

- Da je borba trajala pet rundi, nokautirao bih Sefa - tvrdi Cro Cop

Premda je slavio u okršaju u kojem nije smio izgubiti, Mirko Filipović nakon pobjede nad Sefom nije dobro spavao. U njegovoj glavi nagomilalo se toliko pritiska (domaćeg terena) da će mu trebati neko vrijeme da se posve opusti i počne uživati u dobro obavljenu poslu.

– Nakon tri poraza u nizu u UFC-u bila je to za mene borba svih borbi. Velik je pritisak bio vraćati se u život, nisam smio razočarati sve te ljude.

U Areni se skupilo 12.000 ljudi od mogućih 18.500, koliko je ulaznica pušteno u prodaju. Cro Cop je zadovoljio svojim nastupom, ali žali što suparnika nije nokautirao.

– Da je borba trajala pet rundi, to bi se i dogodilo. Sefu je to i predloženo, no on se pozvao na pravila K-1. Bio je načet u trećoj, no nisam htio srljati jer pred očima mi je bila slika svih onih njegovih protivnika koje je nokautirao iz teške defenzive, kad se činilo da je gotov.

>> Što Mirko kaže o potencijalnom nastavku karijere i kako je proslavio pobjedu čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u ponedjeljak <<

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar puky
puky
21:04 11.03.2012.

... baš mi i nije jasno zbog čega se SDP-milicioner toliko uzbudio ?!?! ... ovakvih \"borbi\" možemo gledati svaki ponedjeljak na Eurosportu i još su dalkeo smješnije ... strava ...

SE
serđo
21:18 11.03.2012.

cro kpj

TE
Televizor
22:52 11.03.2012.

Što je to napravio? Tukao se u ringu. Zbilja impresivno i vrlo konstruktivno! Obogatio je Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije