Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Zagrebu

Mirko: Radije bih Aertsa 
jer mi je Bonjasky prijatelj

'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
17.12.2013.
u 08:41

– Pod šakama i letećim koljenima Remyja Bonjaskyja padali su Badr Hari dvaput, te Gokhan Saki, Jerome Le Banner, Ray Sefo, Ernesto Hoost, Gary Goodidge...

Godinu dana nakon K-1 finala, Zagreb će biti domaćin novog svjetskog borilačkog spektakla. U produkciji Orsata Zovka odnosno njegova Fight Channela, u ožujku će se u Areni održati ponajveća priredba u kikboksu na svijetu u 2014. Ovaj put stiže Glory, najjača kikboks organizacija na svijetu, a šlager večeri bit će borba između dvojice K-1 prvaka: posljednjem prvaku Mirku Filipoviću stiže trostruki K-1 prvak Remy Bonjasky.

– Pod šakama i letećim koljenima Remyja Bonjaskyja padali su Badr Hari dvaput, te Gokhan Saki, Jerome Le Banner, Ray Sefo, Ernesto Hoost, Gary Goodidge, a ogled sa Cro Copom bit će mu 96. profesionalni meč u karijeri. I Mirku i Remyju bit će to eliminacijski meč jer će pobijeđeni izgubiti i povoljnu startnu poziciju kakvu ima sada. U Zagrebu će nastupiti i Igor Jurković i Mladen Brestovac. Udarač iz Poreča je već neko vrijeme pod ugovorom s Gloryjem, a za Brestovca će to biti debi u najjačoj svjetskoj organizaciji i prilika karijere – najavio je Zovko.

Najjači hrvatski promotor, osim Brestovcu, menadžer je i Cro Copu, koji nije sretan s izborom protivnika, ali ne zato što ga se pribojava.

– Naša prva borba bila je atraktivna, ja sam pobijedio, a Remy je nakon toga triput osvojio završni K-1 turnir. Bio bih sretniji da se borim s Peterom Aertsom, kako je prvotno bilo planirano, ili s nekim drugim nego s Remyjem jer smo u vrlo korektnim odnosima, a jednom mi je čak došao i sparirati u Zagreb. No, Glory je tako htio i ja sam pristao bez obzira na to što ćemo nastojati jedan drugoga ozlijediti. Što ćete, takav je to sport – kazao je Cro Cop.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije