Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogdan Tanjević

'Mirko Novosel me trenerski pogurao u mojim počecima '

'Turkey\'s head coach Bogdan Tanjevic reacts to play  during a basketball World Cup Championship final match Turkey versus US in Istanbul on September 12, 2010. AFP PHOTO / MUSTAFA OZER'
'MUSTAFA OZER'
14.09.2010.
u 09:00

Bogdan Tanjević (63) bio je među čestitarima Mirku Novoselu (72) na ulasku u Fibinu Kuću slavnih.

Tanjević priznaje da je Novoselov dužnik.

– Mirko mi je puno pomogao, gurao me u reprezentacije mlađih uzrasta bivše SFRJ. Kad sam imao 26 godina, dao mi je juniorsku reprezentaciju i to mi je najljepši dar koji sam dobio.

– Osim zbog niske velikih rezultata cijenim ga i zbog toga što je upravo on razbio ruski kompleks koji je jugoslavenska košarka imala. Zahvaljujući Novoselu preuzeli smo primat i "maltretirali" Ruse – zaključio je Tanjević koji već šest godina živi u Turskoj i koji, ako mu to zdravlje dopusti, namjerava odvesti Turke u London.

Zanimljivo, turska vlada uložila je čak 120 milijuna dolara u organizaciju prvenstva.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
downunder
11:23 14.09.2010.

\"Zanimljivo, turska vlada uložila je čak 120 milijuna dolara u organizaciju prvenstva.\" A koliko je RH uložila u organizaciju SP u rukometu? Bar 4x više od Turske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije