Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GONZAGA MU UNIŠTIO NADU'

Mirko među 10 najvećih MMA boraca koji nikad nisu osvajali UFC naslove

Mirko Filipović
Igor Kralj/PIXSELL
04.04.2014.
u 11:37

- Gonzaga je uništio svaku nadu svladavši Cro Copa njegovim prepoznatljivim potezom. Filipović u UFC-u nikad nije dosegao razinu iz Pridea - piše Sherdog o Mirku.

Sherdog je objavio popis deset najvećih MMA boraca koji nikad nisu osvajali UFC naslove. Među njima je i Mirko Filipović.

Na ljestvicu nisu stavljeni borci koji nikad nisu nastupali u UFC-u i zato neka imena nedostaju. No, Sherdog se vodio isključivo činjenicom jesu li borci bili u UFC-u.

Mirko Filipović se našao na sedmom mjestu.

- Svi su s njegovim dolaskom sanjali okršaj iz snova s tadašnjim teškaškim vladarom Randyjem Coutureom. Nažalost, Gonzaga je uništio svaku nadu svladavši Cro Copa njegovim prepoznatljivim potezom. Filipović u UFC-u nikad nije dosegao razinu iz Pridea. Nakon teškog poraza od Gonzage upisao je 3 pobjede i 5 poraza te završio UFC karijeru s tri uzastopna poraza. Nokautom su ga svladali Frank Mir, Brendan Schaub i Roy Nelson - piše Sherdog.

Na prvom je mjestu Dan Henderson koji je osvajao je naslove u svim organizacijama u kojima je nastupao, ali ne i u UFC-u.

Evo i ljestvice:

1. Dan Henderson
2. Wanderlei Silva
3. Urijah Faber
4. Jon Fitch
5. Gilbert Melendez
6. Jake Shields
7. Mirko "Cro Cop" Filipović
8. Takanori Gomi
9. Nick Diaz
10. Michael Bisping

>> Četiri Hrvata među najboljima u Gloryju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije