Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI IZAZOVI

Kramarić: Dinamo i Hajduk su favoriti protiv Moldea i Stromsgodseta

Molde
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
28.07.2015.
u 10:22

- Dinamo i Hajduk za mene su mali favoriti u ogledima s Norvežanima - smatra Mirko Kramarić.

Mirko Kramarić danas je najveći stručnjak za norveški nogomet. Nekadašnji igrač Lokomotive, Intera i Istre 1961 dvije godine brani boje norveškog prvoligaša Haugesunda, samim time prava osoba za razgovor o sljedećim europskim suparnicima Dinama i Hajduka. Modri će sutra u Maksimiru ugostiti Molde, a Hajduk dva dana kasnije Stromsgodset.

- Dinamo i Hajduk za mene su mali favoriti u ogledima s Norvežanima. Molde je dominirao zadnje tri godine u Norveškoj, lakoćom stizao do naslova. Oni dominiraju u ovdašnjem nogometu kao Dinamo u hrvatskom. Istina, sada malo šepaju u prvenstvu, ali su jako dobra momčad. Kvalitetni su, brzi i motorični, tehnički jako dobri. I baš se kao Dinamo vole nametnuti kroz posjed lopte - rekao je Kramarić za Goal.

Tko je u prednosti, Dinamo ili Molde?

- Malu prednost ipak Dinamu. Molde je dobar, ali nema igrače poput Soudanija, Fernandesa ili Pjace. No, Dinamo treba biti spreman na uzvratni dvoboj koji će se igrati na umjetnoj travi. To treba uzeti u obzir, kvalitetno se pripremiti.

- Oni ove sezone često tijekom igre Molde upada u crne rupe. Nije slučajno da su ove sezone šesti. Iako, oni nemaju krizu igre, samo krizu rezultata. Ali, vjerujte oni u Maksimiru neće biti u bunkeru, doći će se nadigravati. No, Dinamo je bolja momčad, u to ne treba sumnjati.

Kome daje prednost u dvoboju Hajduka i Stromsgodseta?

- Hajduku! Kvalitetom su te momčadi podjednake, ali Hajduk može na Poljudu napraviti prednost. I olakšati si uzvrat u Norveškoj. Stvoriti laganu prednost koja bi im mogla biti dovoljna uoči uzvrata. Stromsgodset nikada nije prošao ovu fazu europskog natjecanja. Oni bi prolaskom Hajduka napravili povijesni uspjeh.

>> Što je još Mirko Kramarić rekao, pročitajte na Goal.com

>> 'Fener ima Van Persieja i Nanija, ali nama se vratio Eduardo da Silva'

Komentara 1

CA
canajrasim-
16:21 28.07.2015.

Naprijed plavi; naprid bili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije