Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roy Nelson bio je bolji

Mirko izgubio nokautom i kazao: To mi je bila zadnja borba!

Cro Cop (1)
Foto: ufc.com
1/5
30.10.2011.
u 02:07

Mirko Filipović (37) je u Mandalay Bay areni u Las Vegasu imao svoju posljednju borbu u UFC-u. Cro Cop nije se uspio oprostiti pobjedom, izgubio je od Roya Nelsona (35) tehničkim nokautom u trećoj rundi

Cro Copu je to treći poraz zaredom po prvi put u karijeri. Nelson je krenuo agresivno u meč, nakon nabijanja na ogradu uspio je Mirka baciti na parter iako je naš borac mislio da Amerikanac neće odabrati tu taktiku. Mirko se iz tog napada uspio izvući, a na kraju runde došlo je do izmjene udaraca u kojem je naš borac aperkatom dobro pogodio Nelsona.

U drugu je rundu Mirko ušao sjajno serijom udaraca u glavu i tijelo. Nakon toga je Mirko high-kickom pogodio Nelsona, no nije ga uspio srušiti. Pred kraj runde Nelson je opet došao u odličnu poziciju na tlu, a Mirka je spasilo zvono.

Posljednja runda protekla je u potpunoj dominaciji Amerikanca. Nelsonu je prošao jedan izravan udarac, a onda je opet rušio hrvatskog borca koji se na tlu nije mogao braniti licem okrenutim prema dolje. Mirko se naša u teškoj situaciji, a sudac je prekinuo borbu nakon 90 sekundi u trećoj rundi.

- UFC je prema meni bio dobar svih ovih godina. Teško mi je napustiti organizaciju i ovaj sport. Iako u UFC-u nisam bio dobar, osjećam da sam učinio kako bi imao uspješnu karijeru - podvukao je Filipović te dodao:

- To mi je bila zadnja borba!

Naš Cro Cop je tako ubilježio i šesti poraz u deset borbi za trenutno najjaču svjetsku MMA organizaciju. To je kraj njegovog puta među svjetskom MMA elitom, a vidjet ćemo hoće li to biti i definitivan kraj bogate karijere legende PRIDE-a.

- Bilo je sjajno boriti se protiv legende. Cro Cop još uvijek može trgati - naglasio je Nelson.

Ključne riječi

Komentara 36

DU
Deleted user
08:40 30.10.2011.

to mu i treba kad nema mjere i takta da napusti priču u pravom trenutku, nego se ovako srozava. nitko bolje od njega ne zna koliko je on spreman, ali očito ga je napustila svaka samokritičnost, to bi bilo očekivanoo kod nekog premladog i lošeg, a ne kod veterana.

MA
maklin
08:52 30.10.2011.

ležeći policajac ni ovaj puta nije iznenadio, sve isto kao sve zadnje borbe. bolje da je otišao u mirovinu nego u UFC.

PR
pravaistina88
12:06 30.10.2011.

\"Šteta, ali Mirko ostaje uzor kao čovjek.\" nedaj bože da ovaj primitivac ikome bude uzor :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije