Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO FILIPOVIĆ:

Teško je gledati vlastito dijete dok se tuče, sinovima ne želim svoj put

Mirko Filipović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
11.11.2015.
u 14:36

'Želim da se posvete školi, a sportom neka se svakako bave, ali po mogućnosti ne brutalnim kao što su slobodna borba, kikboks ili klasični boks.'

Za svoje sinove, 12-godišnjeg Ivana i petoodišnjeg Filipa, Mirko Filipović ne priželjkuje isti put kao što je njegov.

– Želim da se posvete školi, a sportom neka se svakako bave, ali po mogućnosti ne brutalnim kao što su slobodna borba, kikboks ili klasični boks. Moj Ivan sada trenira džiju džicu, a znao se i nama priključiti u treningu snage. Sada ću imati više vremena pa ćemo nas dvojica raditi elemente boksa - rekao je to Cro Cop te nastavio:

- Neka to svlada radi vlastitog samopouzdanja, no ne bi mi bilo drago da nastupa jer teško je gledati vlastito dijete dok se tuče. U tome svoju mamu potpuno razumijem. S obzirom na rizičnost sporta i mogućnost vrlo teških ozljeda, svaki put bi joj srce stalo kada bih se ja popeo u kavez ili ring.

>> Mirko Filipović otkazao borbu i odlučio otići u mirovinu!

Komentara 7

AN
anksiozan
15:01 11.11.2015.

Koliko je meni poznato piše se 'jiu-jitsu', a ne 'džiju džicu', al' to je samo moje mišljenje. Očito se neki ljudi još uvijek drže onog "piši kao što govoriš i čitaj kao što je napisano" od čike Karadžića.

MV
mvp100
15:04 11.11.2015.

Lijep pozdrav uz zaista iskrenu ispriku na smetnji ali namjere su mi pozitivne pa se nadam da neće zamjeriti oni koje ovo ne bude zanimalo.Nudim mogućnost zarade od 10-tak tisuća kuna mjesečno na dugoročnoj bazi i to je razlog mog reklamiranja.Riječ je o kladionici točnije o kladjenju na jedan sport čiji sam veliki ljubitelj i poznavatelj a to je NBA košarka i pomoću kladjenja sam ispunio neke snove kao što su odlazak na utakmice NBA lige ili teniskog turnira u Wimbedonu a imam i dokaze za ovo što pričam .NBA je specifična u odnosu na sve druge lige jer sve ekipe igraju u prosjeku svaka dva dana,često i dan za danom te se uz kvalitetno praćenje i poznavanje košarke mogu zaraditi zaista jako lijepi novci.Znanja imam jako puno,želje i volje za gledanjem utakmica i njihovim analiziranjem još više a tu si i razni napredni programi koje koristim za analizu kao i league pass preko kojeg mogu gledati sve utakmica u prijenosima,snimkama te mogućnosti da gledam po 4 u isto vrijeme.Na ovaj projekt i analizu parova trošit ću i po 12 sati dnevno te ulazim zaista maksimalno ozbiljno sa željom da do ljeta i kraja lige ostvarimo veliki profit.Ono što želim naglasiti je da uvjeta za igru nema,dakle možete se uključiti i primati moje parove bez uplaćivanja bilo kakvog novca unaprijed a koji su mi ciljevi i zašto ovo radim objasnit ću Vam ako se javite na mail financijepomoc@gmail.com samo požurite jer krećemo danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije