Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMBOLIKA

'Protiv Hamiltona mi ne bi dopustili boriti se u gaćicama s kockicama'

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
10.11.2015.
u 17:30

'To je bio moj zaštitni znak kojeg bih se nerado morao odreći pa i u tome ima neke simbolike.'

Okršaj s Anthonyjem Hamiltonom trebao je biti 80. profesionalna borba Mirka Filipovića.

– Osim zbog ozljeda, na ovu sam borbu nevoljko gledao i zbog još jednog razloga. Nisam praznovjeran lik, no ovo bi mi bilo prvi put da nastupam bez šahovnice na gaćicama s kojom sam izišao još u svojoj prvoj MMA borbi, protiv Fujite, davne 2001. Naime, kako je UFC potpisao ugovor s Reebokom, svi borci obvezni su nositi uniformiranu opremu, a ja ne bih mogao nastupiti u gaćicama s kockicama - rekao je Cro Cop pa nastavio:

- To je bio moj zaštitni znak kojeg bih se nerado morao odreći pa i u tome ima neke simbolike. Možda mi neka viša sila nije dopustila da nastupim. Tako je Bog htio.

>> Mirko Filipović otkazao borbu i odlučio otići u mirovinu!

Komentara 26

NA
new age
18:17 10.11.2015.

Najveci borci svih vremena ,cikatic i filipovic, svaki mec sam gledao Kockice nebih ni ja skinio

ZI
zimerman
20:22 10.11.2015.

Vrijeme cini svoje ,sa ili bez sahovnice ,mislim da je vrijeme da se odmoris. Dosta si odradio u povijesti ces ostat upisan kao dobar i hrabar borac

DC
d.chirich
18:00 10.11.2015.

Veliki sportas...nisu kockice nego kvaraditici ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije