Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novogodišnje izdanje

Mirko Filipović gostuje u popularnoj emisiji News Bar

Mirko Filipović
Foto: Screenshot
21.12.2015.
u 18:28

Emisija se razvila iz istoimenog satiričnog portala, koji već dugo zabavlja svoje čitatelje, a ni emisija ne zaostaje s humorom

Mirko Filipović gostovat će u posebnom, novogodišnjem izdanju News Bara – popularne satirične emisije koja već neko vrijeme oduševljava gledatelje.

Emisija se razvila iz istoimenog satiričnog portala, koji već dugo zabavlja svoje čitatelje, a ni emisija ne zaostaje s humorom. Cro Cop je informaciju o nastupu otkrio na svom Facebook-profilu, na kojem je objavio isječak sa snimanja kadra u kojem ga intervjuira "Mišo Kovač".

Pogledajte isječak sa snimanja...

>>Cro Cop izazvao vlastita sina, pogledajte 'borbu svih borbi!'

Isječak sa snimanja za novogodišnji News bar..

Posted by Mirko Cro Cop Filipović on 21. prosinca 2015

Komentara 2

IV
Ivanveliki
21:24 21.12.2015.

pazi Zvone šta pitaš. Budi dobar da ne budeš modar.

SO
Soljženicin
19:19 21.12.2015.

Zvone majstore, nemoj se pohrvati sa CroCapom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije