Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao je bez motiva, novac ima, odluka je jasna
Povratak na članak

Mirko: Dovoljno sam lomio, tuđe i svoje kosti

Ove godine sigurno više neću ulaziti u ring. Vrata si ne zatvaram, ali mislim da je ipak došlo vrijeme za mlađe borce, kaže Mirko.

Komentari 5

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
04:55 15.06.2010.

Mirkec, ... Ne zahebavaj sad, ... Mislim da je problem u necem drugom, a ne u tom o cemu ti sad ovde pricas, ... Mislim da si ti konacno osetio da je dosla malo jaca generacija, mladja, spremnija, ... Sad imas 36 godina, ... i, da se osecas snazan kao pre 10- 15 godina, ... jos bi ti lomio druge, a i oni tebe. A, to sto kazes, neces zivet 100 godina, ... pa, ne zive ni drugi, lopovi, mafijasi, kockari, ... ali ipak, ... idu do kraja, bez obzira na godine, a samo iz razloga sto nikad nisu dobili toliko po pistonu kao sto si ti znao dobiti ... Jbg, i ja sam svojedobno isao po kafanama, pravio gluposti, ... sve do trenutka dok mi se nisu poceli ozbiljnije suprostavljati ... I, kad sam nekoliko puta dobio po tamburi, ... jednostavno sam se povukao, ... Treba da znas da sve ima svoj vjek trajanja, ... pa tako i taj tvoj okrutni sport, iako, kazem, nebi on za tebe jos uvek bio tako krvav i okrutan da to nisi u zadnje vreme dobro opazio na svojoj kozi ...

VL
RI
riousa
08:44 15.06.2010.

Vidi se da ima ljubomornih na CRO COPA. Cuj cekali ga policajci na airport ja koje su to seljacine . Sta god kako god dobro se sve zavrsilo. Mirko je sportista kojeg hrvatska nikad vise nece imat niti je imala.AA to u kanadi s deportacijom je sigurno necija glupost provociranje Mirka. Mirka zna cijeli svijet takve gluposti su smijesne od kanadjana. I ja mislim da je Mirku dosta borbe. Nije da je star ali nije sve u zivotu ring. Mirko dosta si pokazo baci se na druge vode i ostani ziva legenda. Volio bih da napises knjigu o svojoj karijeri i zivotu. I jos neki prirucnik za treninge. DVD svoje borbe i tako to. Ja vec imam neke DVD iz japana i nedostaju mi 3 zadnje borbe ja mislim. To Sam kupio ovde u americi na internetu. Mirko sve najbolje u zivotu odmori malo i psihicki i fizicki. Uzivaj s familijom. Pozdrav iz USA Seattle. bye.

VL
Avatar Rafael B
Rafael B
09:24 15.06.2010.

Mirko svaka čast! Puno sreće u daljnjem životu. Kanađani su seljačine uvijek bili i ne vole nas (sjetimo se samo upitnka za vizu).

VL
OB
-obrisani-
10:24 15.06.2010.

15.06.2010. u 04:55h BEBEK 2 je napisao/la: Mirkec, ... Ne zahebavaj sad, ... Mislim da je problem u necem drugom, a ne u tom o cemu ti sad ovde pricas, ... Mislim da si ti konacno osetio da je doslaa malo jaca generacija, mladja, spremnija, Koji si ti bolesnik ljubomorni Bebek, Mirko Filipović je napravio takvu karijeru da ga poznaje cijela kugla zemaljska, koliko je popularan da ga je primijo Japanski premijer i mogu da nabrajam do sutra,Srbine ljubomorni.

VL
AN
Andreeejjj
18:41 28.06.2010.

Na ovoj slici su Mirko i brat blizanac Cro Cop...klonirani su, jbte...i u mirovini!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.