Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros

Mirjana Lučić-Baroni i Ivan Dodig izgubili u 2. kolu

Mirjana Lučić Baroni
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
Autori: Drago Hudika, Hina
25.05.2016.
u 13:10

Naša je tenisačica u meču napravila pet dvostrujkih pogrešaka i čak 31 neprisiljenu pogrešku

Najbolja hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni zaustavljena je u drugom kolu Roland Garrosa nakon što je od nje sa 6:3, 6:3 bila bolja Japanka Naomi Osaka.

Naša je tenisačica u meču napravila pet dvostrukih pogrešaka i čak 31 neprisiljenu pogrešku, šest je puta gubila svoj servis, dok je suparnici tri puta uzela servis.

Ovo je bio prvi međusobni ogled između Japanke, 101. na WTA ljestvici, i  Lučić Baroni koja je 52.

U 2. kolu izgubio je i Ivan Dodig (77. igrač svijeta). Španjolac Fernando Verdasco (52. igrač na ATP ljestvici) bio je bolji od hrvatskog tenisača sa 6:2, 6:1, 6:3.

>>Ivan Dodig je pretjerao, tenis je gospodski sport

Komentara 3

ZW
zwone007
13:11 25.05.2016.

Ajd ne cudi me za Mirjanu,ali Dodig da izgubi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije