Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA OD MCHALE

Mirjana Lučić-Baroni ostala bez polufinala u Acapulcu

Mirjana Lučić Baroni
Reuters/PIXSELL
26.02.2016.
u 10:18

Amerikanka je protiv Lučić-Baroni imala čak 25 prilika za break, a iskoristila ih devet, dok je hrvatska tenisačica realizirala šest od deset prilika.

Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela probiti u polufinale WTA turnira u Acapulcu, gdje ju je u sinoćnjem četvrtfinalu odigranom svladala Amerikanka Christina McHale sa 6:4, 6:7 (7), 6:2.

Bio je to njihov šesti međusobni dvoboj i četvrta pobjeda Amerikanke, trenutno 64. tenisačice na pojedinačnoj WTA ljestvici. Lučić-Baroni je odlično otvorila meč i povela 3:1, ali je uslijedio niz od šest gemova od kojih je osvojila samo jedan pa je prvi set otišao na stranu McHale.

U drugom setu vidjeli smo obrnuti scenarij. McHale je vodila 5:3, a u desetom gemu servirala za pobjedu, no do meč-lopte nije stigla. Set je odlučen u tie-breaku u kojem je Lučić-Baroni iskoristila svoju četvrtu set-loptu i izjednačila stanje u meču.

Odlučujući set je bio izjednačen do 2:2 i break-lopte za hrvatsku tenisačicu. Lučić-Baroni je ostala bez realizacije, a potom bez ijednog gema do kraja dvoboja, iako je u svakom bila ravnopravna suparnica i imala svoje prilike. McHale je nakon dva sata i 26 minuta borbe iskoristila svoju četvrtu meč-loptu i izborila mjesto u polufinalu u kojem ju čeka Slovakinja Dominika Cibulkova.

Amerikanka je protiv Lučić-Baroni imala čak 25 prilika za break, a iskoristila ih devet, dok je hrvatska tenisačica realizirala šest od deset prilika.

>> Čilić u prvom kolu izgubio od 127. igrača svijeta, Karlović predao

Komentara 1

Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:27 26.02.2016.

Ostarila a nije nikad naucila, da treba imati koncept, kako prici i kako igrati jedan match. Ona udrara po loptici, kao da joj je neprijatelj, pa ako udje dobro, ako ne udje...pisi propalo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije