Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUŠKA SE, ŠUŠKA...

Miriše na Rusiju: Mandžukić stiže u klub bivšeg suigrača iz reprezentacije?

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
27.05.2021.
u 12:37

CNN Turk javlja da je Hrvat velika želja turskog prvaka Beşiktaşa. Naime, klub je to koji želi pojačati svoj napad s obzirom na to da će iduće sezone igrati i u Ligi prvaka

S obzirom na to da se Mario Mandžukić prije nekoliko dana putem društvenih mreža oprostio od Milana s kojim nije produljio ugovor, već je zapeo za oko nekim klubovima.

CNN Turk javlja da je Hrvat velika želja turskog prvaka Beşiktaşa. Naime, klub je to koji želi pojačati svoj napad s obzirom na to da će iduće sezone igrati i u Ligi prvaka.

Mandžukića je klub u kojemu je Domagoj Vida htio dovesti i u prošlom prijelaznom roku, ali se ovaj odlučio za Milan. No, sada bi u Tursku mogao daći kao slobodan igrač, a Beşiktaş mu je navodno spreman ponuditi i veću plaću od one ponuđene na zimu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije