Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nokautirao Werduma

Miočić u oktogonu: Hrvati, imate prvaka UFC-a!

Stipe Miočić
Foto: Screenshot
1/6
15.05.2016.
u 07:08

- Moram priznati da je Fabricio brži nego što sam mislio, hvatao me po oktogonu, ali uspio sam ga pogoditi. Bila je to dobra desnica, kazao je Miočić

Stipe Miočić novi je UFC prvak. Nakon tri minute borbe u Brazilu nokautirao je i detronizirao domaćeg borca Fabricija Werduma. Vatrogasac Stipe odličnim udarcem desnom rukom pogodio je Werduma u glavu i to toliko snažno da se Brazilac nije mogao ustati.

Miočić je tako šokirao mnogobrojne fanove jer nitko nije očekivao tako brzi kraj ove borbe za koju je bilo predviđeno pet rundi, ali i oduševio svojom snagom.

- Prvo bih se volio zahvaliti fanovima ovdje. Znam da ste neutješni, ali vi stvarate ovaj sport. Iskreno, Fabricio je vrlo nezgodan. Raznovrstan je, ja sam 'bacio' desnu ruku i hvala Bogu pogodio... Naporno radim i treniram, zaslužio sam ovo, prve su Miočićeve riječi, a nakon toga je dodao:

- Moram priznati da je Fabricio brži nego što sam mislio, hvatao me po oktogonu, ali uspio sam ga pogoditi. Bila je to dobra desnica, kazao je Miočić, a onda poručio:

- Cleveland, imamo prvaka! Hrvatska, imate prvaka!

>>Hrvatska ima prvaka! Stipe Miočić u prvoj rundi nokautirao Werduma!

>>Pogledajte kako je Miočić nokautirao Fabricija Werduma

Komentara 13

PI
pinkec
08:28 15.05.2016.

Još jedan Hrvat svjetski prvak! Bravo Stipe, hrvatski šampionu!

FR
freak007
07:57 15.05.2016.

Majstore!!! Koliko to mora biti jak udarac a uopce nije jako zamahnuo!!! Bravo majstore!!!!

BH
bijela_hrvatska
08:15 15.05.2016.

Stipeeee! Hrvatinooooo! Bog te blagoslovio! Molili smo za tebe cijelo vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije