Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI GA ZOVU NATRAG

Miočić poručio LeBronu: Vrati se u Cleveland, tu si dobrodošao!

LeBron James
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.05.2014.
u 17:39

- Naravno!!! Svi u Clevelandu bi ga odmah uzeli natrag. Iste sekunde. Vrlo brzo bi preboljeli ono što je bilo u prošlosti - rekao je Miočić.

Popularizacijom svog imena i djela koja je stigla kao posljedica odličnih rezultata u UFC-u i približavanju samom vrhu teške divizije, američki Hrvat Stipe Miočić je tamošnjim medijima posto zanimljiv i kada se govori o nekim drugim sportskim temama.

Jedna od njih je i sudbina ponajboljeg svjetskog košarkaša LeBrona Jamesa. Pogađate, poveznica ovog dvojca je grad Cleveland. I dok Stipe vrlo često ističe velik ponos zbog sredine iz koje dolazi (tu ne mislimo samo na hrvatske roditelje, nego i na Cleveland zbog čega ga nekada nazivaju "Captain Cleveland"), James je prije nekoliko godina na vrhuncu karijere napustio Cavalierse i otišao u Miami. To dakako nije najbolje sjelo navijačima koji su ga tijekom karijere nosili kao kap vode na dlanu. S obzirom da se još jedna NBA sezona bliži kraju, a da LeBron ganja svoj treći NBA naslov u nizu, američki mediji špekuliraju o eventualnom povratku ovog "superstara" u staro jato.

Miočić, inače veliki fan Cavaliersa, ali i druge dvije momčadi iz Clevelanda (Indiansi, Brownsi), smatra da bi fanovi oprostili LeBronu prošlost i s puno dobrodošlice ga dočekali ponovno u svom gradu.

- Razumijem njega i razlog zbog kojeg je otišao, no što je tu je. On je veliki dečko i zna što mu je činiti. James je trenutačno najbolji košarkaš svijeta. No, način na koji je otišao...mogao je to napraviti drugačije. To nije bilo u redu. Gledajte, on je vrhunski košarkaš i to mu ne možete uzeti - izjavio je Miočić u velikom intervjuu za FOX Sports kojem je tema bila upravo povratak LeBrona u Cavse.

Ako se odluči vratiti, Miočić smatra da će James biti vrlo toplo dočekan čak i od strane onih koji su ritualno spalili njegov dres iz Miamija. Sada bi, tvrdi Miočić, kupili ponovno novi - onaj s logotipom Cavaliersa.

- Naravno!!! Svi u Clevelandu bi ga odmah uzeli natrag. Iste sekunde. Vrlo brzo bi preboljeli ono što je bilo u prošlosti - zaključio je Miočić.

Stipe ovog vikenda predvodi UFC-ovu priredbu u dalekom Brazilu gdje se bori protiv domaćeg borca Fabija Maldonada. Ako svlada i Maldonada, to će mu biti 6 pobjeda u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

>> Barkley LeBronu: Vrati se u Cleveland, tamo te svi vole

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije