Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Miočić: Ngannou je sad bolji, ali opet ću ga nokautirati

26.08.2020.
u 16:30

Od te prve borbe Ngannou je u prvoj rundi nanizao Blaydesa, Velasqueza, Dos Santosa i Jairzinha i u potpunosti zaslužio ponovni napad na najboljeg teškaša svih vremena

Dok smo još uvijek pod dojmom sjajne pobjede Stipe Miočića nad Danielom Cormierom, UFC već kreira planove za vrh teške kategorije. Prvi na ljestvici izazivača je Francis Ngannou, koji je već jednom izazvao Miočića za naslov kad je Stipina borbena inteligencija u pet rundi s lakoćom nadmašila čistu sirovu snagu francuskog Kamerunca.

– Da, mislim da je Francis sljedeći. Definitivno je pokazao jako puno novih i dobrih stvari od naše prve borbe. Čovjek sve pobjeđuje prekidom u prvoj rundi i u sjajnom je nizu. Naravno, ja ću se boriti protiv onoga za koga UFC kaže da je idući.

Od te prve borbe Ngannou je u prvoj rundi nanizao Blaydesa, Velasqueza, Dos Santosa i Jairzinha i u potpunosti zaslužio ponovni napad na najboljeg teškaša svih vremena.

– Sazrio je i opet se popeo do vrha. Samo što se ništa neće promijeniti. U borbi će se dogoditi isto što i prošli put. Neće biti nikakve razlike. Dominirat ću i pobijediti – zaključio je Miočić u razgovoru za ESPN. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije