Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CORMIER SE NE BOJI

Miočić je najveći svih vremena! Imam priliku koja se ne propušta!

Stipe Miočić
Foto: Instagram
1/6
28.01.2018.
u 21:31

- Cain mi je rekao kako ne misli da će se odmah boriti za naslov, stoga je odlučio pripremiti me da postanem prvak teške kategorije.

Daniel Cormier nije planirao vraćati se u tešku kategoriju, ali tvrdi da je borba s prvakom Stipom Miočićem prilika koju se jednostavno ne propušta, piše Fightsite.

- Uzbuđen sam. Ovo je velika stvar - rekao je Cormier za TMZ
- Imam priliku boriti se s najvećim prvakom teške kategorije svih vremena i pokušati zacementirati sebe kao jednog od najboljih boraca ikada.

Tehničkim nokautom Volkana Oezdemira na UFC-u 220 u Bostonu, Cormier je obranio svoj naslov u poluteškoj kategoriji. Iste večeri, Miočić je protiv Francisa Ngannoua oborio rekord u obrani naslova teške kategorije i tako postao najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a.

S obzirom na veličinu i kvalitetu današnjih teškaša, Cormier nije bio zainteresiran za borbu u teškoj, a tu je i njegov timski kolega, bivši prvak Cain Velasquez, koji se ove godine planira vratiti u akciju.

No nakon što je Velasqez porazgovarao sa svojim prijateljem i objasnio da se neće odmah boriti za pojas, Cormier je odlučio prihvatiti ponudu UFC-a, odnosno borbu za pojas s Miočićem.

- Ja se samo želim boriti. Osim toga, ovo je velika prilika koja se ne propušta. Nakon što mi je Cain Velasquez dao zeleno svjetlo i poželio uspjeh, ja sam pomislio, ‘Znaš što? Ja to moram napraviti.'

- Nikada me nije bilo strah neke borbe. Pitanje je uvijek bilo, odgovaraju li uvjeti onome što ja želim postići i što se događa s mojim timskim kolegom. Cain mi je rekao kako ne misli da će se odmah boriti za naslov, stoga je odlučio pripremiti me da postanem prvak teške kategorije.

Cormier bi Miočićev naslov teške kategorije trebao napasti 7. srpnja na UFC 226 priredbi u Las Vegasu.

Komentara 4

Avatar Behemot
Behemot
22:38 28.01.2018.

Hmm, D.C. ima samo 93 kg (a i sa njima izgleda kao da ima 10 kg viška). Ne znam kako će parirati 20 kg težem protivniku. Ili misli pokupiti lovu, koja masnica više-manje, a na računu cifra sa šest nula ;)

ZG
zg223
22:28 28.01.2018.

dibit ce batina ko nikad u zivotu.smijesan match making

DI
Diesel
10:33 29.01.2018.

Neznam cemu ova borba? Dajte Stipi Werduma da ga zavrsi i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije