Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonio Rodrigo Nogueira

Minotauro: Želim revanš s Cro Copom u Japanu ili Brazilu!

Minotaur
Foto: DPA/PIXSELL
01.05.2015.
u 12:57

Taj bi se meč prodao stvarno dobro, svi bi voljeli vidjeti kako bi se odvio, kaže Brazilac.

Dojam je kako je meč između Mirka Filipovića i Antonija Rodriga Nogueire sve bliže realizaciji. Posljednji kotačić te priče je nova izjava legendarnog Minoutaura koji je ustvrdio da bi još jednom prije kraja karijere volio ukrstiti rukavice s jednako legendarnim protivnikom, piše Fightsite.

Iako je ispred njega dvoboj protiv Stefana Struvea, Brazilac već razmišlja u budućnosti. Želi nakon toga meča revanš s Filipovićem u Japanu ili Brazilu.

"Vidjet ćemo što će se događati. Idem polako, pa dok to moje tijelo može izdržati. Iako sam fokusiran na sljedeći meč, borba protiv Cro Copa je nešto što bih stvarno volio odraditi. Ovdje u Brazilu, ili u Japanu. Taj bi se meč prodao stvarno dobro, svi bi voljeli vidjeti kako bi se odvio. U Japanu bi to trebao biti sjajan glavni meč priredbe u Saitama Super Areni", izjavio je Big Nog.

Nakon Cro Copa na red je stigao i Struve koji mu je donio dosta problema u pripremnom razdoblju. Kako naći tako visokog sparing partnera?

"Imao sam trojicu visokih momaka s kojima ovdje mogu trenirati. Posebno u hrvačkom smislu. Dovest ću još dvojicu iz Brazila koji će mi pomoći u udaračkom treningu. I ranije sam se borio protiv visokih boraca poput Semmyja Schilta, tako da se ne bojim za sebe", poručio je legendarni borac.

Dvoboj Big Nog vs. Schilt je zakazan za UFC 190 i Rio de Janeiro 1. kolovoza. Mirko se prije nekoliko tjedana vratio u oktogon impresivnom pobjedom protiv Gabriela Gonzage. Time je započeo svoju "osvetničku misiju" u elitnoj svjetskoj promociji.

>>Mirko premlatio Gonzagu i pobijedio u Krakowu: 'Hvala svim Hrvatima na podršci!'

Komentara 2

Avatar pekarr
pekarr
15:19 01.05.2015.

ako je Minotuaro dobio Mirka na polugu... kako onda Minotuaro traži revanš? Kaj želi izgubiti ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije