Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI PRVAK Antonio Rodrigo Nogueira doživio je prvi nokaut u karijeri

Minotauro: Vratit ću se jači i bolji nego prije

30.12.2008.
u 08:20

Poraz od Franka Mira na UFC-ovu turniru nije bio jednostavan za bivšeg Pride i UFC prvaka u teškoj kategoriji Antonio Rodriga Nougueiru, poznatijeg i kao Minotauro. Mir je prvi čovjek koji je uspio nokautirati majstora brazilskog jiu-jitsua, ali unatoč porazu, Minotauro poručuje kako njegovi navijači nisu vidjeli sve ono najbolje od njega, te najavljuje povratak.

Pogledajte kako je izgubio Minotauro

- Ispričavam se svim svojim navijačima zbog onoga što sam im priredio u subotu. Jako sam razočaran svime što se dogodilo, ali obećavam svima kako ću se vratiti jači i bolji nego ikada. Vraćao sam se i prije, vratit ću se opet - poručuje Nogueira.

Ipak, Minotauro ne traži nikakva opravdanja za iznenađujući poraz.

- Izuzetno poštujem Franka Mira, sjajno se borio i te je večeri bio bolji borac. Bio sam spreman za borbu, ali zahvatio me je prije nego što sam ja uspio zahvatiti njega - prokomentirao je borbu 32-godišnji brazilski borac.

Brazilčev menadžer Ed Soares podržava odluku svog borca o velikom povratku, ali savjetuje mu kako bi bilo pametno uzeti mali predah.

- Čestitam Franku Miru na pobjedi, bio je sjajan protiv Nogueire, najbolje njegovo izdanje dosad. Što se Nogueire tiče, moramo ga "pokrpati" i dati mu malo vremena kako bi se vratio sto posto spreman. Bilo je ovo neugodno iskustvo za njega, ali on je borac i kod njega nikad ne znate. Jedan je od onih tipova koji se nikada ne žale oko ničega i koji jednostavno uživa u borbama, pogotovo zbog svojih navijača. Dao je sve od sebe, i odmah nakon poraza rekao mi je kako će se vratiti. Svi mi u njegovom timu znamo da će to tako i biti - kazao je Soares.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije