Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Minotauro priznao:

Cro Cop me dobro izmlatio, bila mi je to najteža borba u karijeri

'08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Copa
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/8
28.11.2016.
u 17:06

Jedan fan je borce upitao do koje im je pobjede bilo najteže doći, a 40-godišnji Brazilac, umirovljen od prošle godine, prisjetio se svog obračuna za Prideovu titulu s Mirkom “Cro Cop” Filipovićem i rekao da mu je to bila najteža borba u karijeri

Na UFC-ovoj priredbi u Melboruneu prošlog vikenda jedan od gostiju bio je i legendarni Antonio Rodrigo Minotauro Nogueira koji je na Q&A-u prije eventa odgovarao na razna pitanja obožavatelja, piše fightsite.

Jedan fan je borce upitao do koje im je pobjede bilo najteže doći, a 40-godišnji Brazilac, umirovljen od prošle godine, prisjetio se svog obračuna za Prideovu titulu s Mirkom Cro Cop Filipovićem i rekao da mu je to bila najteža borba u karijeri.

- Borba s Cro Copom 2003. Mlatio me cijelu prvu rundu (smijeh). Pogledao sam trenera, a on je rekao,’Čovječe, nemoj izgubiti ovu borbu.’ Poslao me u nokdaun, ali je bio kraj runde pa nas je sudac rastavio. Sjedio sam ispred njega, a on je sa svojim timom slavio kao da su već dobili borbu. No onda sam u drugoj rundi pobijedio - prisjetio se Minotaur.

Nogueira se nakon teških batina vratio u drugoj rundi upisavši pobjedu “armbarom” čime je osvojio privremeni pojas Prideove teške kategorije, a meč je proglašen najboljom borbom 2003.  Pravi pojas Minotaur je izgubio ranije iste godine u borbi s Fedorom Emelianenkom.

Komentara 2

AK
ante kolorante
01:56 29.11.2016.

kao da ti znas...

KU
kupatilo
17:39 28.11.2016.

Ma Mirko ko i Čilic nezna zavrsit vec dobivenu borbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije