Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WIMBLEDON

Ministrica iz Tunisa protiv Ruskinje koju ne zanima rat

08.07.2022.
u 21:25

Iako su zabranili nastup Rusima, u Wimbledonu su u finalu dobili kazahstansku Ruskinju Ribakinu, a igrat će protiv Jabeur, prve Afrikanke u finalu Grand Slama

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
22:36 08.07.2022.

Da bi ponizili Ruse, Englezi zabranili ruskim takmičarima igranje na Wimbledonu. Zbog toga je ATP ukinuo bodove. I dogodilo se sve protiv Britanaca. Ruskinja će osvojiti Wimbledon, a Rusa Medvedeva su doveli na vrh ATP liste, premda on uopće ne igra tenis, već sa mužem Ane Ivanović Schweinsteiegerom rekreativno igra golf.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?