Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVIO MAJICU

Miller se ne miri s porazom od Cro Copa: Ja sam pravi K1 prvak!

Jarrell Miller
facebook.com/BIGBABYMILLER1
30.03.2013.
u 22:50

"Jared Miller, stvarni K1 prvak", piše na majici koja će se uskoro moći naručiti kod Jareda Millera.

Jarrell Miller nikako da se pomiri s porazom od Mirka Filipovića u četvrtfinalu K1 World Grand Prixa u zagrebačkoj Areni.

Podsjetimo, Cro Cop ga je tada dobio na bodove, a suci su sankcionirali Millerove nedozvoljene poteze. No, američki borac i dalje smatra da mu je učinjena nepravda pa je to odlučio podijeliti sa svijetom na profilu na Facebooku.

Napravio je majicu na kojoj piše \"Jared Miller, stvarni K1 prvak\" i pozvao fanove da je naruče.

Osim toga, Miller je prije 10-ak dana izjavio da želi revanš s Mirkom.

- Svima je jasno da sam protiv Cro Copa bio pokraden. I navijači su mi rekli da je to bila čista pljačka. Ali nema veze, ionako sam znao da će se to dogoditi. U cijelom meču Cro Cop me jednom pogodio lijevim ili desnim krošeom, te glavom, zbog čega imam malu kvrgu i to je sve. Iste sekunde bih ponovno stao u ring s njim! - rekao je ljutiti Amerikanac.

>>> Prvi Mirkov protivnik stigao u Zagreb: Nokautirat ću Cro Copa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije