Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALL-star weekend

Miller pred punom dvoranom Curryju: Najbolji šuter svih vremena jest Petrović

EAST RUTHERFORD, NJ - 1993:  Drazen Petrovic #3 of the New Jersey Nets celebrates against the Cleveland Cavaliers during Game three of Round one of the 1993 NBA Playoffs circa 1993 at Brendan Byrne Arena in East Rutherford, New Jersey.  NOTE TO USER: User
16.02.2015.
u 15:16

– Curry je pobijedio na ponajboljem tricaškom natjecanju ikada, u konkurenciji Korvera, Thompsona, Belinellija, Irvinga, Redicka, a ovakvo samopouzdanje često demonstrira i u utakmicama

Dugo na All-Star Weekendu nije bilo tako atraktivne All-Star subote kao što je bila ova, a sve su začinili pobjednici u tricama i zakucavanju Stephen Curry i Zach LaVine. Njihove pobjede prokomentirao je i hrvatski sudionik All-Star Weekenda Neven Spahija:

– Curry je pobijedio na ponajboljem tricaškom natjecanju ikada, u konkurenciji Korvera, Thompsona, Belinellija, Irvinga, Redicka, a ovakvo samopouzdanje često demonstrira i u utakmicama. I dok sam se u tricama nadao da bi naš Kyle Korver mogao pobijediti jer šutira trice za 52 posto, prije natjecanja u zakucavanju nisam imao dvojbi. LaVineova Minnesota momčad je koju uvijek ja skautiram i tog igrača vrlo dobro poznajem. Ono što može LaVine ovog trenutka u NBA ligi ne može nitko, a on kao branič može glavom preko obruča.

Nakon pobjede Curry je kazao da je njegov šuterski uzor bio Reggie Miller, a ovaj je kazao da je najbolji šuter kojeg je on ikada vidio bio Dražen Petrović. Kazao je to u televizijskom prijenosu čiji se zvuk čuo i u dvorani, pa je to, dok je šutirao, mogao čuti i sam Curry.

Zach Lavine najavio je svoju pobjedu izašavši s brojem 23 na leđima i uz dvojicu repera koji su pjevali temu iz filma "Space Jam". A Zach je letio s takvom lakoćom kao da ima sposobnost jedija. Uostalom, njemu je i službeno izmjeren vertikalni odraz od 117 cm, što je samo pet centimetra manje od Michaela Jordana u najboljim danima.

U natjecanju u košarkaškim vještinama pobijedio je Patrick Beverly, a u nadmetanju mješovitih ekipa u šutiranju po treći put zaredom slavili su Chris Bosh, Dominique Wilkins i WNBA igračica Swin Cash. 

>>Svi me ispituju za Dražena, a dobio sam i dijamantni prsten

Komentara 19

HA
Hancov
16:03 16.02.2015.

Drazan Petrovic bio je I osto ponos Hrvatske I Hrvatskog naroda neizmjerno mu veliko hvala I neka mu je laka Hrvatska gruda koju je neizmjerno volio.

DU
Deleted user
17:34 16.02.2015.

Moj naklon Draženu kao igraču i kao čovjeku. Alo je jedan Jordan izjavio da je Dražen najbolji protiv koga je ikada igrao onda me ne čudi da je Milleru najbolji šuter. Je bio je veliki, bio je uz najveće.

ON
onjko27
15:48 17.02.2015.

Sjećam se jednog intervjua s Drazenom. Pitali su ga tko bi dobio da igraju jedan na jedan, on ili Jordan? On je odgovorio protupitanjem, tko ima prvu loptu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije