Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi na us open

Miller: Mislio sam da ću na Havajima umrijeti

Bode Miller
Reuters
04.06.2010.
u 10:40

Rafael Nadal i Roger Federer mogu mirno spavati... Bode Miller ipak nije (i) tenisko čudo.

Mislite li da se sa skijaških brežuljaka lako spustiti na travnate teniske terene, Bode Miller će vas razuvjeriti. Ove godine osvojio je tri zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Vancouveru, a sada se namjerio nastupiti na - US Openu.

No, loptica je bivšem državnom srednjoškolskom prvaku u tenisu krenula nizbrdo. I vremenskim uvjeti nisu onakvi na kakve je naviknuo.

- Nevjerojatno je bilo vruće, osjećao sam se klaustrofobično, nisam mogao ni disati ni motivirati se ni fokusirati na meč. Osjećao sam se kao da ću umrijeti - žalio se Bode Miller.

Izgubio je od stanovitog Erika Nelsona-Kortlanda 6:4, 6:2, a nadao se da bi osvajanjem manjeg turnira mogao nekako privući organizatore da mu pošalju Wild Card.

- Ti tipovi udaraju po tisuću loptica svaki dan, a ja se nisam stigao pošteno pripremiti. Nisam ni imao velika očekivanja.

No, i protiv takvog, Bode se pokazao - u prvom setu rano je izgubio servis, ali se uspio održati do 4:4. Nakon toga sve je išlo - nizbrdo.

Miller ostaje na Havajima ako pobijedi u sljedeća četiri meča, diže se na višu razinu, a 16 pobjednika manjih turnira igrat će za US Open pozivnicu...

- Ma nije problem, ja sam sportaš, navikao sam na osjećaj poraza. Dobio sam besplatan put, prikupio nešto novca za humanitarne svrhe, ne žalim se... - zaključio je Bode.

Ključne riječi

Komentara 1

HA
hajduk20
14:27 05.06.2010.

najjaci si,svaka cast sto mislis i na humanitarne svrhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije