Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ NESRETNIH OKOLNOSTI

Problemi za Dalića: Miljeniku navijača karijera u opasnosti! 'Nitko ga ne želi, preskup je i loš'

SP 2018, Francuska - Hrvatska
Igor Kralj/PIXSELL
04.06.2021.
u 18:58

Ostao bi možda bez nacionalnog dresa, ali i prilike zaigrati za neki relevantniji klub.

Šime Vrsaljko je daleko od forme kakvu je pokazivao tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, a ponajviše su razlog ozljede i neigranje u Atleticu. Nažalost, ne djeluje ni da će situacija za njegovu karijeru tako skoro krenuti na bolje...

Naime, kako piše Marca, Vrsaljko je u Madridu među otpisanima i Diego Simeone na njegovu poziciju radije postavlja igrače koji inače ne pokrivaju taj dio terena. Dakle, Vrsaljko mu nije ni u kakvim planovima.

Naravno, može otići i to bi bilo jedino logično, ali i tu nastaje problem. Šimu zbog previsoke plaće i loše forme trenutno nitko ne želi, navode Španjolci. Ona iznosi 103.000 eura tjedno (bruto). Jedino rješenje bi bilo da pristane igrati za manje no što zarađuje u Atleticu. Ili ostati do kraja ugovora idućeg ljeta u Madridu, zaraditi što je potpisao pa kao slobodan igrač otići negdje za manje novca. Iako bi to kratkoročno financijski bilo isplativo, dugoročno bi u nogometnom smislu hrvatski reprezentativac mogao itekaok izgubiti.

Ostao bi možda bez nacionalnog dresa, ali i prilike zaigrati za neki relevantniji klub. Što bi bila šteta jer Šime svakako ima još dosta za pokazati, samo mu treba prilika. Uostalom, nije u Atletico stigao za 14 milijuna eura "na lijepe oči" i svakako da njegova aktualna cijena od pet milijuna eura po Transfermarktu nije realnost. Također, nije nakon Rusije postao miljenik navijača bez razloga, postigao je to sjajnim igrama.

Komentara 6

TR
Triplet
19:13 04.06.2021.

Vratit ce se Šime!

MA
Marsi
17:23 05.06.2021.

Vrsaljko je daleko iza Srne I po ubacajima, kornerima i sutevima. Velika steta, kao i za Pjacu.

DL
darinko.latkovic
00:14 06.06.2021.

Tko sljivi Spanjolce Sime je jos dobar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije